POP3 Server Information

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

POP3

POP3 står for Post Office Protocol. Som navnet hedder, har der været tre opfattelser af POP-e-mail-serveren siden protokollen blev introduceret. POP3-typen af ​​e-mail-server har eksisteret i flere år, da papiret introducerede konceptet blev udgivet i 1996. Selv om en POP4-version af softwaren er i værkerne, er der ikke sket nogen udvikling på protokollen siden 2003.

Sådan fungerer det

POP3 blev hurtigt standard e-mailadgangstype for flere internetudbydere og e-mailudbydere, da det kom ud, og de fleste e-mail-programmer kan nemt konfigurere adgang til en server på grund af det. Når et desktopprogram forbinder til en POP3-server, beder serveren om et brugernavn og et kodeord, som skrivebordsprogrammet normalt leverer, enten automatisk eller via en brugerprompt. Når brugernavnet og adgangskoden er godkendt, er programmet tilladt adgang til e-mailen, hvor den enten downloader e-mailen til serveren eller gemmer den, afhængigt af brugerens præference.

Fordele

En primær fordel ved POP3 e-mail-servere er downloading af massemængder af e-mail. Det faktum, at de sendte e-mails sendes direkte til computeren betyder, at brugeren kan have dem arkiveret til senere visning eller gemme vigtige e-mails, der indeholder oplysninger. Da forbindelsen til POP3-serveren ikke er konstant, kan båndbredden gemmes til andre internetaktiviteter som f.eks. Browsing eller spil.

Ulemper

Med e-mail-opbevaring på skrivebordsklienten kommer der imidlertid en lille ulempe Hvis skrivebordsprogrammet sletter e-mailen på serveren, er kopierne på programmet i det væsentlige de eneste efterfølgende kopier af e-mailen. Hvis der skulle ske noget med e-mailsne, om de bliver ødelagt eller ved et uheld slettes, vil disse e-mails tabt for altid. < h2> Versus IMAP En anden e-mail-serverprotokol, der finder sted online, kaldes Internet Message Access Protocol. Til forskel fra en POP3-e-mail-baseret server kan en IMAP-server sende såvel e-mail som gemme den. til en IMAP-server bliver automatisk gemt på serveren og bliver ikke hentet til klienten. En stationær klient forbliver også forbundet med IMAP-serveren, så længe brugeren ønsker det, og det er ikke nemt at afbryde ved download af e-mail som POP3 gør. Der er mange måder at få adgang til email på internettet. Hvis du ikke bruger et web-baseret e-mail-program som Gmail eller Yahoo Mail, bruger odds dig en desktop-klient for at downloade e-mail. Den mest overordnede måde, hvorpå internetudbydere og webhoste tilbyder e-mailadgang til deres kunder, er ved tillader en desktop-klient at oprette forbindelse til en server, der er kendt som en POP3-e-mail-server.