Problemer med VoIP-service

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Lydkvalitet

Lydkvaliteten af ​​et VoIP-opkald påvirkes af en række faktorer uden for VoIP-udbyderens kontrol. På brugerens slutning påvirker kvaliteten af ​​den anvendte mikrofon og højttalere bestemt, hvordan lyden er gengivet. Og mellem dig og din tilsigtede modtageren er der en verden af ​​internethardware, som hverken dig eller VoIP-udbyderen har nogen kontrol over.

Echo

Ekko kan skyldes flere faktorer. En af dem , kan brugeren gøre noget ved, men andre er iboende i teknologien. Hvis du bruger en mikrofon og computer højttalere, er det ret nemt at forstå, hvordan et ekko kan oprettes: Lyd fra højttalerne kommer ind i mikrofonen. For at minimere dette problem, brug et headset, helst en med en støjreducerende mikrofon.

Ekko kan også skyldes kvaliteten af ​​de internetbaner, som et VoIP-opkald tager. Et par VoIP-udbydere forsøger at sikre, at de er bundet til de højeste kvalitetsforbindelser til rådighed, teknisk r udgået som Tier 1-bærere, men det går kun så langt, fordi forbindelserne ved brugerens ende kan være problemet.

Serviceudfald

De fleste internetbrugere er meget opmærksomme på driftsafbrud. Når din internet service er nede, går din VoIP-telefon med den. Hvis du har brug for så tæt på 100\% pålidelig service som muligt, kan en VoIP-tjeneste over en internetforbindelse af forbrugerkvalitet ikke overholde disse standarder. Hvis der er stor sandsynlighed for, at du har brug for din telefon til at foretage nødopkald, eller hvis du har en virksomhed, der er afhængig af telefonservice, bør VoIP ikke betragtes som en erstatning for en fastnetelefon. bemærkes, at outage forårsaget af VoIP-udbydere er yderst sjældne.

Teknisk support

Evnen til at få god, kompetent, teknisk support, når det er nødvendigt, varierer fra virksomhed til virksomhed. Som det kan forventes i næsten alle brancher billigste virksomheder giver ofte den værste støtte - hvis du overhovedet kan få støtte.

Satellit Internet

Nogle typer af internettjenester yder ikke til VoIP-opkald. Satellit Internet, uanset udbyder, kan ikke bruges for VoIP-opkald på grund af den iboende forsinkelse, der er involveret i at foretage dit opkald op til satellitten 22.000 mil over jorden og ned igen. Lav Earth Orbit-satellittjeneste kan ændre dette, men i øjeblikket er denne tjeneste ikke tilgængelig.

Sikkerhed

Alvorlige bekymringer eksisterer for præcis, hvordan privat et VoIP-opkald er faktisk sammenlignet med et land-line eller et telefonopkald. Nu, da VoIP - Voice over Internet Protocol eller 'digital telefon' som det nogle gange genkendes - er gået i mainstream, er det vigtigt at have en solid forståelse af de problemer, der kan opstå. Husk dog, at VoIP er afhængig af din bredbåndsinternetforbindelse. Mange af de problemer, der kan påvirke kvaliteten af ​​et VoIP-opkald, kan skyldes kvaliteten af ​​selve internetforbindelsen.