Sådan Lær Webside Design

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb webdesign software. Nogle gange er den bedste måde at lære noget på at hoppe ind og få dine fødder våde. Programmer som Dreamweaver er meget intuitive og giver en person mulighed for at designe websider i både HTML og Javascript, blandt andre sprog. Disse programmer leveres også med omfattende manualer og vejledninger, som vil lære en person det grundlæggende i webside design.

2.

Læs en bog. Bøger som 'Web Design for Dummies' er rettet mod folk, der ikke kender det første ved webdesign. Selv om de hurtigt kan ligge langt under dit vidensniveau, er de en god måde for begyndere at få en ide om, hvad de 're in for.

3.

Brug en online tutorial. Internettet er et væld af oplysninger om hvert emne, og webdesign er ingen undtagelse. Websteder som www.killersites.com er dedikeret til at undervise en person, hvordan man designer den bedst mulige webside.

4.

Se koden på eksisterende websteder. Ved at højreklikke overalt på en webside og klikke på 'View Page Source' -alternativet, kan du se den fulde HTML-kode for det pågældende websted. Kig på koden for en professionelt designet webside er en fantastisk måde at lære nogle nye tips og tricks til dine sider.

Design af en webside er ikke så let som det ser ud til. Selv en simpel hjemmeside med et par grafik og en del tekst kunne tage timer at sammensætte. Websider er skrevet i en særlig kode. Det er et sprog, der fortæller din webbrowser, hvordan du viser oplysningerne på en side. Mens nogen kan lære webdesign, hvis de har nok tålmodighed, kan det tage nogle mennesker længere.