Sådan bruger du Pay Per Click for at tjene penge

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gør omhyggelig søgeord forskning til din PPC kampagne. Liste over alle søgeord, der kan repræsentere dit websted eller produkt og kontrollere, hvor mange mennesker der søger efter disse søgeord på søgemaskiner. Skriv søgeord i søgemaskinen.

2.

Brug Google Adwords Søgeordsværktøj til at få gode ideer om nøgleord, der tjener penge. Wordtracker og Overture kan bruges til søgeordsforskning og analyse, hvor du kan finde ud af, hvad folk søger efter på internettet.

3.

Budgivning på søgeord til din Pay Per Click-annoncering skal gøres omhyggeligt. Hvis dit bud på søgeord for mange penge, vil det resultere i at bruge penge for hurtigt, men bud for lavt kan resultere i færre klik og ikke nok trafik til dit websted. Man skal forsigtigt eksperimentere med at finde et korrekt budbeløb på pay-per-klik ved forsøg og fejl for at passe både budget og mål for programmet.

4.

Byg en destinationsside eller et par sider, der vil målrette mod ord, du byder på. Fortsæt med at byde på ord, der vil målrette din forretningsprodukt. Koncentrer dig om at opbygge et forhold til dine fremtidige kunder ved at tilbyde dem noget gratis: et nyhedsbrev, en e-bog, der er relevant for dit produktemne. Giv dem derefter deres tilmelding til dine e-mails og opdateringer, hvor du kan nævne dit produkt.

Pay Per Click-programmet er baseret på resultater af søgeord, der annonceres i søgemaskinerne. Her er få tips om at tjene penge med pay-per-klik.