Sådan deler du internet uden modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start' menuen og vælg 'Connect To'. En liste over tilgængelige netværk vises i et vindue. Din ven skal bruge navnet på dit netværk.

2.

Klik på det netværk, du vil oprette forbindelse til, og klik derefter på 'Connect'.

< p> 3.

Indtast adgangskoden, når du bliver bedt om det. Hvis du har beskyttet dit Wi-Fi-netværk med et sikkerhedsadgangskode for at beskytte uautoriseret adgang, skal du forsyne din ven med det.

4.

Klik på 'Connect' igen at etablere forbindelsen.

Tips og advarsler

  • Uautoriseret forbindelse til trådløse netværk er ulovligt.
  • Med opfindelsen af ​​den trådløse internetforbindelse og Wi-Fi-routere blev det muligt at oprette forbindelse til internettet uden modem. Du kan f.eks. Bruge det trådløse netværkskort på din pc (eksternt eller indbygget) til at oprette forbindelse til det gratis Wi-Fi-netværk i nogle kaffebarer. Caféen er forbundet til internettet via et modem, og kunder bruger trådløs forbindelse til Wi-Fi-routeren, som igen er forbundet med modemet.
    Lignende metoder kan bruges til at dele din internetforbindelse med en ven eller en nabo i samme lejlighedskompleks, forudsat at du har en Wi-Fi-router installeret. Al din ven eller nabo skal gøre er at oprette forbindelse til din Wi-Fi og derefter nyde at surfe på nettet uden et modem.