Sådan får du gratis eller billig internetadgang derhjemme

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Den enkleste måde at få gratis internet på er fra et wifi-hotspot eller et gratis bibliotek. Hotspots findes mange steder i USA. Mange restauranter og fastfood virksomheder lader deres wifi-forbindelse åbne, så folk kan få adgang til internettet via deres bærbare computer. Det er dejligt, men de hjælper dig ikke hjemme, men hvis du bor i nærheden af ​​et hotspot (inden for en mile) og har viljen til at prøve, kan du hente det hotspot til dit hjem internetadgang. < /p>

2.

Du skal bruge en router med skruer, der kan skrues af. Dette er sådan, at du kan købe en større antenne til din router og koble den op gennem et kabel. Du bliver nødt til at søge efter dit routerens modelnummer og finde ud af, hvilken type stik der er på bagsiden af ​​din router. Google typen af ​​konnektor en gang fundet sammen med ordene 'wifi antenne'. Dette vil mere end sandsynligt give dig et godt udvalg af websteder, der sælger antenner u0026 amp; pigtail kabler (kabler, der forbinder mellem din wifi router og antenne).

3.

Du skal købe 'pigtail' kabel. Jo kortere jo bedre, men gør det nemt for dig selv og ikke få 'for kort'. Næste vil du købe en HØJ retningsant antenne. Jeg vil foreslå intet mindre end et 24 dbi parabolisk net til jobbet. Nogle antenner som u0026 quot; Yagi 'antenner er kompakte, men det er efter min mening ikke afgørende for disse. De fleste 24dbi paraboliske antenner vil gøre jobbet pænt.

4.

Tilslut pigtailkablet til antennen u0026 amp; router. Tilslut din computer til routeren.

5.

Nu kommer den sjove del, peg den paraboliske gridantenne i retningen til hot spot. Sørg for, at din router er indstillet til DHCP. Indtast u0026 quot; netværksnavnet u0026 quot; eller 'bssid' eller 'ssid' af det netværk, du vil deltage i. Placer din router i klienttilstand.

6.

Forhåbentlig får du et signal, og hot spot vil tildele din router en IP. Hvis det er tilfældet, er du stort set indstillet til at begynde at bruge internettet.

7.

Hvis du ønsker at bruge wifi til at komme til din wifi router på et varmt sted, du bliver nødt til at købe en anden router og vedhæfte den via CAT5 kabel til routeren, der bruges til at få adgang til hot spot. Dette skyldes, at routeren på hotspot er i klienttilstand og ikke bruges som en wifi router.

At dele med en ven eller nabo kan være lettere. Hvis de er rigtige tætte, taler du simpelthen bare med dem, og måske har de ikke tænkt på at dele gratis. ELLER du spørg blot dem, om du kunne dele regningen med dem og dele. Alt det skal gøres, er at udveksle WEP- eller WPA-adgangskodeoplysningerne, og du kan sætte det i din sikkerhedsadgangskode på dit netværkskort. Dette er den enkleste form for at gemme en masse på en internetforbindelse. Du kan også bruge antennemetoden som beskrevet ovenfor, hvis der er en svagt signal.

Mange mennesker er ligeglad med, hvis du bruger deres signal, så længe det ikke påvirker dem på internettet. Men altid få tilladelse, fordi det krænker nogle love (stærkt underlagt) for at få adgang til wifi uden tilladelse. Men alle steder, der annoncerer 'Free Wifi' - det er fairplay. Gratis wifi er gratis wifi.

Tips og advarsler

  • Det bedste signal, du kan få, er at installere din antenne udendørs. 2.4GHz er en meget hakket frekvens (routere bruger denne frekvens) og vægge, mursten og alle typer ting kan forstyrre signalet.
  • Denne artikel er en overlay u0026 amp; råd. Mange detaljer og variabler er involveret. Noget kendskab til grundlæggende TC / PIP-netværk kan virkelig hjælpe dig.
  • For at få adgang til en ikke-offentlig wifi få tilladelse, da du muligvis overtræder loven uden tilladelse.
  • Mange af os behøver ikke lyn hurtig internetadgang, men vi gør ligesom internetadgang til almindelig browsing, kontrol af e-mail, holde op med websteder som ansigtsbog og betale regninger. Internetforbindelser som DSL kan koste dig langt ud over det, du virkelig har brug for. For folk, der gør hvad jeg nævnte, og ikke store filer og dataoverførsler, ville 1 simpel DSL-forbindelse være tilstrækkelig til at levere internetadgang nemt til over 30 husstande! Jeg skriver denne artikel for at hjælpe dig med at lære om måder at få internetadgang gratis eller for meget billig ved at dele en forbindelse med naboer.