Sådan laver du din bærbare computer trådløs

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem, om din bærbare computer allerede har trådløs. Der er mange forskellige komplicerede mumbo jumbo måder at gøre dette på, men den enkleste måde er at gå til et område med gratis trådløst internet som et bibliotek eller en kaffebar og starte din computer op. Hvis din bærbare computer har trådløst internet, vil den automatisk oprette forbindelse til den trådløse internetrouter i området. Med de fleste WI FI-bærbare computere vises en meddelelse på skærmen. Hvis dette ikke sker, skal du blot åbne din webbrowser for at se, om du har trådløs adgang. En anden måde er at finde op på dit nøjagtige år og modelnummer på internettet og tjek funktionslisten for 'trådløst internet' eller ' WI FI '.

Gå til din lokale elektronikforretning, helst hvor du købte din computer og køb et trådløst kort. Jeg vil råde dig til at få hjælp fra en salgsforhandler til at lave Sørg for at du får det rigtige PC eller Express-kort til din bærbare computer. Har modelnummer og år klar til salgsforbindelsen som reference.

3.

Følg vejledningen ved at installere dit trådløse kort og genstart din computer. Du skal lægge mærke til en indikator i nederste højre hjørne af skærmen, der siger 'Trådløs forbindelse registreret'. Din computer vil automatisk forbinde dig til det stærkeste trådløse signal i nærheden. Nogle gange vil du hente en naboer signal ved et uheld, men det vil sandsynligvis være svagt.

4.

Ring dit kabel eller telefonfirma og få dem til at installere en trådløs router i dit hus. Fios og Linksys tilbyder hurtige trådløse forbindelser til overkommelige priser. Nu hvor du har en trådløs router, vil du kunne få trådløst internet i hele dit hus.

Hvis du har en ældre computer chancer er du ikke har trådløse funktioner. Det betyder, at der ikke er gratis internet til dig! Men rolig, det er et par enkle trin at konfigurere en trådløs trådløs forbindelse til computeren.