Sådan modtager du telefonopkald, mens du er på computeren, surfer på nettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til webstedet, der indeholder oplysninger, herunder en kort beskrivelse af tjenester og gældende gebyrer, på enten kabel eller DSL-forbindelse. Se links i 'Referencer'.

Sammenlign de forskellige muligheder, der leveres af enten DSL- eller kabel-internetudbydere.

3.

Vælg den internetudbyder, der svarer til dine behov og budget, og fås i dit område.

4.

Kontakt internetudbyderen for at oprette en konto og Opret forbindelse til internettet. Internetudbyderen opretter og konfigurerer din forbindelse og giver dig endda den nødvendige hardware, f.eks. Et modem, hvis du ikke har det.

Tips og advarsler

< / p>
  • Hvis der ikke findes kabel- eller DSL-udbydere i dit område, skal du kontrollere linket i afsnittet 'Referencer' for at få oplysninger om internetudbydere af satellit.
  • Der er et par forskellige måder at oprette forbindelse til internettet i dag. Dial-up-internetudbydere (ISP'er) bruger et opkaldsmodem, der bruger telefonlinjer til forbindelsen. Selvom du kan surfe på nettet alt hvad du vil, bliver din telefonlinje bundet op, og du modtager ikke nogen opkald. Heldigvis er der to andre fremtrædende typer af internetudbydere, der ikke begrænser telefoner, mens du bruger internettet: kabel og DSL. Kabeludbydere bruger kabel-tv-infrastruktur til forbindelsen, og DSL-udbydere, mens de også bruger telefonlinjer til tilslutning, anvender højere båndfrekvenser end telefoner.