Hvordan fungerer internetudbydere?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Internettet

Internettet er intet andet end et simpelt TCP / IP-netværk. Sikker på, det kan være massivt, og det har hundredvis af computere forbundet med det, men i hjertet af internettet er kun et TCP / IP-netværk. Det er netop det samme netværk, du har, hvis du tager to typiske pc'er og tilslutter dem til et hub eller en router. Kommunikationsprocessen bruger TCP / IP på tværs af en række computere, der adresserer information, så en computer kan finde en anden computer. Hoveddelen af ​​internettet hedder Internet-rygraden. Denne rygrad består af et stort antal offentlige, kommercielle og uddannelsesmæssige computere, der holder styr på små oplysninger, der vil give din computer oplysninger om, hvordan du finder en anden computer, når du skriver en internetadresse på din maskine.

Internetudbyder

Bogstaverne ISP står for internetudbyderen. Et firma, der er en internetudbyder, giver en anden adgang til internettet via en tjeneste. Der er titusindvis af internetudbydere, herunder forskellige telefonvirksomheder, kabel-tv-selskaber, satellitvirksomheder og andre uafhængige virksomheder. Disse virksomheder giver adgang til internettet, normalt for et gebyr, så de kan tjene penge. Det koster ISP-pengene at blive forbundet til internettet, så de skal videregive omkostninger til sine kunder. Nogle virksomheder har forsøgt at levere gratis internet service til kunder og har påberåbt sig reklamer for at give sine indtægter. Nogle byer er blevet internetudbydere og leverer gratis internettet til deres beboere, men by- eller byregeringen betaler stadig gebyret for at oprette forbindelse til internettet.

Netværksforbindelser

Computernetværk, især TCP / IP-netværk som f.eks. Internettet er designet til at dele computere og dele af computerne. Faktisk er den eneste grund til at oprette et computernetværk at dele noget fra en computer til en anden. En af de ting, der kan deles, er en forbindelse til et andet netværk. Når internetudbyderen forbinder sig til internettet (på et tidspunkt til internettet) vil de have en computer tilsluttet internettet. De vil så forbinde den samme computer til deres eget netværk, de har oprettet, som ofte indeholder deres kunders computere. Forbindelsen til Internet-backbone deles derefter til alle computere på netværket, og alle deres kunder har adgang til internettet.