Hvordan virker Capitol Broadband High-Speed ​​Wireless Internet Work?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Wi-Fi

Capitol Bredbånds højhastigheds-trådløst internet er en form for internet-tjeneste, der gør det muligt for brugere at oprette forbindelse med høje hastigheder (op til 50 gange hurtigere end opkald til internettet afhængigt af modemets hastighed) uden brug af telefonkabler eller Ethernet-ledninger. Trådløst internet er særligt bekvemt for bærbare brugere, da det gør det muligt for dem at tage deres allerede bærbare computer store afstande væk fra modemet og stadig have internetadgang. Det er også nyttigt for stationære computere, da det sparer værdifuldt plads, hvor ledningerne engang tog op.

Opsætningen

Den grundlæggende opsætning af Capitol Broadband højhastigheds trådløst internet er overraskende simpelt. Et højhastighedsmodem forbinder til internettet via et koaksialkabel, som din internetudbyder tilbyder. Modemet forbinder derefter til din trådløse router via et kabel. Modemet sender information til routeren, som derefter konverteres til et digitalt signal, som kan overføres over luftbølgerne. Et trådløst kort, der er indsat i computeren, modtager signalet og konverterer det tilbage til data, som derefter kan bruges af computeren på normal måde.

Område

På grund af begrænsningerne ved standard hjemme-routere på forbrugerniveau, din Capitol Broadband højhastigheds-trådløse internet-service vil have et begrænset område på omkring 120 fod. Det betyder, at så længe en person forbliver inden for denne afstand væk fra routeren, vil han stadig kunne få adgang til internettet på en bærbar computer eller andre bærbare enheder, han måtte have. Da signalet er i stand til at blive transmitteret gennem vægge, er dette interval normalt mere end nok til standardbrugeren. Men hvis ekstra rækkevidde skulle blive nødvendigt, kan rækkeviddeforstærkere og trådløse routere med højere kapacitet købes over internettet.