Installation af en Bluetooth V2-adapter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Køb en adapter

Vælg og køb en Bluetooth V2-adapter. De fleste Bluetooth-adaptere, der aktuelt er tilgængelige, passer til denne standard for kompatibilitet. De fleste Bluetooth-aktiverede elektroniske enheder vil også være kompatible med en Bluetooth V2-adapter.

Indsæt adapteren

Sæt adapteren i en USB-port på din computer. Computeren registrerer den og skal begynde at søge efter passende drivere, så den kan bruge adapteren.

Installer adapterprogramvare

Indsæt eventuelle ledsagende cd'er, der fulgte med adapteren i computerens cd-rom-drev. Dette vil gøre det muligt for computeren at genkende adapteren og installere programmer, der er nødvendige for at bruge den.

Test adapteren

Test Bluetooth-adapteren. Når alle drivere og software er blevet installeret, skal du åbne Bluetooth Device Manager og tænd for Bluetooth-funktionerne. Søg efter andre Bluetooth-enheder, der er inden for rækkevidde, og start parringsprocessen.

Hvis Bluetooth-funktionerne ikke virker, skal du fejlfinding problemet ved hjælp af Bluetooth-adapteren. er ganske intuitivt, og det er ikke alt for kompliceret at oprette Bluetooth-forbindelser.