Sådan bliver du PC-tekniker eller IT

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Comptia A + -certificering. Denne certificering er for dig at kende og forstå computerens hardware og software ind og ud. Alle komponenter som RAM, harddisk, cd dvd rom, bundkort, CPU og computerens historie. I denne certificering vil du også komme ind i Windows-operativsystemet som Windows ME, 95, 98, NT, XP og Vista. De vil også lære dig om grundlæggende netværk fra en computer til en anden. For at bestå testen har du også brug for grundlæggende kundeservice færdigheder til en pc tekniker. Når du er certificeret, og du får et job, skal du tjene mindst 17 pr. Time og op.

2.

Comptia Network + Certificering: I denne certificering vil de undervise dig om LAN (Local Area Network). LAN er at forbinde 2 eller flere computere alt sammen i et lokalt netværk. Eksempel, jeg ville forbinde en alle 10 computere til internettet og interagere med andre inklusive printere på ét kontor. Vigtigst ved at kende terminologien for netværk. Når du er certificeret, kan du få et job, der betaler 21 pr. Time og derover.

3.

MCP (Microsoft Certified Professional): Her vil du lære om Windows Server 2003 og alle nødvendige installationsprocedurer. Dette er en god certificering, da du nu kan betragte dig selv som en IT. Du vil have intensive hænder på træning til forretningsløsninger, der bruger Windows-servere og -teknologi. Når du er certificeret, vil du tjene mere end 50.000 om året. Mange individuelle MCP-kurser tæller også i retning af kerne- eller valgfri kredit for certificeringsspor som MCSE, MCSA, MCAD, MCSD, MCDBA og MCDST. Dette er andre certificeringskurser, som Microsoft tilbyder, men det er en mulighed.

4.

CCNA (Cisco Certified Network Associate): Dette er en mulighed mellem MCP og CCNA. Men jeg foretrækker CCNA, da cisco har en af ​​verdens bedste trådløse og netværksteknologier. Du vil lære om WAN (Wide Area Network). Dette er ligesom netværket + men i et bredere udvalg. Du kan arbejde i NY, og du skal netværk den samme information og software i Kina. Cisco har mange netværksprodukter, som de fleste store virksomheder bruger som Macy * s, Hospitaler, Ebay og vigtigst af alt, dit hjem. Ja, den rigtige Linksys-router er fra Cisco. Cisco er et verdensomspændende netværksfirma og har en bedre teknologi end Microsoft. Så hvis du overvejer at arbejde for et større firma, foreslår jeg at du får CCNA. Når du er cisco certificeret jeg foreslår at du fortsætter uddannelsen i Cisco Systems. Efter CCNA kommer CCNP og derefter CCNE. Gennemsnitlige Cisco-individer tjener 76.000 og op på et år.

5.

Så få træning for dig at blive en pc-tekniker eller en IT. A +, N +, MCP og / eller CCNA. Håber dette hjælper nogle personer, der ønsker at komme videre til at blive en it.

Tips og advarsler

  • Tag dig tid til at lære om computere.
  • Bare rolig, hvis du ikke kan finde en situation i bøgerne.
  • Erhvervsarbejdet er anderledes end det du studerer i træning.
  • Der er mange skole derude, der kun vil have dine penge, så vær forsigtig.
  • Tag ikke de hurtige boot camps certificeringskurser, de vil lære det rigtigt hurtigt, men du har brug for timerne til co Giv dig selv en certificeret tekniker.
  • I løbet af denne recession er der ikke mange jobåbninger derude i øjeblikket, men der er mange muligheder for at tjene penge på siden og at være computertekniker er en af ​​dem. I denne artikel vil jeg vise dig, hvad du skal blive en pc-tekniker. At være certificeret er meget vigtig i pc-verdenen, selvom du er den bedste tech i din familie eller by, har du brug for det stykke papir, der fortæller alle, at du kan gøre jobbet. Jeg ved, jeg hader det, men det er sandheden. Når du først har fået din første certificering, skal du begynde at fastsætte din computers computer og opkræve dem en anstændig pris. Fortæl dine venner om at fortælle andre venner eller familie, så din service kan begynde at vokse. Lad os nu se, hvad du behøver for at blive en succesfuld pc-tekniker eller IT.