Sådan bruges en IP-adressefinder

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start med at prøve en indbygget IP-adressesøger, der er indarbejdet i en række websteder. For at få adgang til og bruge dette skal du vælge et websted, der leverer denne service og få adgang til deres IP-adressesøgningsside. Nogle eksempler på populære websteder som dette er - ip-lookup.net eller ip-address.com. Begge websteder har en funktion, hvor du kan indtaste webadressen på det websted, du vil have IP-adressen til, indsende din forespørgsel, og den følgende side indeholder IP-oplysningerne.

2.

Hvis dette fungerer ikke, eller du er ikke tilfreds med de resultater, du kan bruge WHOIS-registreringsdatabasen til at søge efter IP-adresseoplysningerne for et websted, skal du bare indse, at denne IP-information undertiden er fejlfri. Alt du skal gøre er at indtaste navnet på webstedet i et domænenavn søgemaskine, der vil få adgang til DNS-poster. Igen kan du vælge en hjemmeside, der inkorporerer denne løsning og tilbyder dette som en gratis omkostningsfunktion. Whois.net eller keywordspy.com er gode eksempler på dette og er populære myndighed websteder om emnet. Bare gå til deres hovedside og indtaste URL oplysninger i deres WH OIS-søgefelt. Udfør derefter din søgning, og på den næste side vil du se IP-adressen på webstedet sammen med de øvrige oplysninger.

3.

Brug internet ping-kommandoen som en anden måde at finde IP-adressen på et websted.Der er også mange websteder, der tilbyder ping-funktionen.Hvad gør det, er at kontakte den pågældende hjemmeside og se om det kan etablere kommunikation via netværket.Når det gør det, vil det returnere IP-adressen sammen med nogle ekstra oplysninger, som du sandsynligvis ikke behøver. Et fremragende websted til at bruge ping-kommandoen med er network-tools.com, som tilbyder flere ping-muligheder for en dybdevifte af funktioner.

4. Når du ankommer til network-tools.com, skal du sørge for, at boksen 'Express' er markeret, fordi det giver dig de mest klare og præcise resultater for din ping session. Nogle af de andre kasser, der er Tilgængelig kan være meget nyttig, hvis du har brug for andre optagelser eller afkodningsværktøjer, men med henblik på en IP-adresser finder du det at forblive med 'udtrykket' funktion.

5.

Skriv adressen på det websted, du vil have oplysninger til, og klik på den sorte 'gå' boks til højre, når du er færdig. Den umiddelbare information, som du vil se nedenfor, skal være IP-adressen på dette websted efterfulgt af værtsnavnet og derefter en geografisk beskrivelse af serverens placering, som omfatter amtet og regionen.

Der er mange grunde til, at du måske skal bruge en IP-adressefinder. Nogle gange får du en IP-adresse til en spammer eller et negativt websted til at hjælpe dig med at rapportere overtrædelser til deres vært eller til søgemaskiner som Google. Andre gange kan du blive nødt til at finde en IP-adresse for at reparere eller arbejde på et websted, der har nogle tekniske problemer. Ved hjælp af en IP-adresse finder finder man kun en måde at faktisk få en IP-adresse fra et sted, og denne artikel vil detaljere det sammen med nogle andre effektive måder at opnå en IP-adresse på.