Sådan får du internet service i Hawaii på ferie

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Lige kommet til Hawaii og har været på samme sted i over 10 år, og det er første gang jeg ikke kan oprette forbindelse til internettet. Vidste du, at alle har låse på deres internet service. Hoteller opkræver minimum $30 per dag. Verizon opkræver $15 pr. Dag for internet service eller $59,99 om måneden med en 12 måneders kontrakt.
Første ting at gøre er at ringe til din computer virksomhed og spørge dem er der noget du kan gøre, muligvis nulstille dine indstillinger.

2.

Ring derefter til din mobiltelefon service og spørg dem, hvad de giver.

3.

Hvis du ringer til det lokale kabelfirma, vil de give dig midlertidig service. Dette er nyt. Du behøver ikke tilmelde dig en langsigtet kontrakt. Kør til kabelfirmaet - bedst at gøre det rigtigt, når du kommer ud af flyet. For 29,99 dollar om måneden, og hvis du vender tilbage inden en måned, vil de refundere dig og / eller kun opkræve dig for den anvendte tid. De giver dig cd'er, hardware og instruktioner. Der er også et telefonnummer, og de vil gå igennem opsætningen. Meget simpelt og super billigt. Internet fungerer virkelig hurtigt.

Tips og advarsler

  • Der er et kort du kan få for $20 måned, som du kan bruge over hele verden. Ikke mere $30 Euro hvert 20. minut i Frankrig for at bruge computeren.
  • Wow, du kom bare til Hawaii med din computer, og du kan ikke oprette forbindelse til computeren. Det ser ud som om sikkerheden er super høj nu i Hawaii, og du kan ikke hente WiFi. Hvad gør du for at få en internetudbyder?