Sådan krypteres HTML

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download og installer 'Krypter HTML Pro' til din computer. Når programmet er downloadet, er installationen let. Dobbeltklik på 'Set-up', klik 'Next' gennem alle skærme og klik på 'Installer' på den sidste skærm.

2.

Åbn 'Krypter HTML Pro 'og vælg de filer, du vil kryptere. Du vil søge efter filerne på din computer. Hver HTML-fil til et websted skal vælges og kodes separat. Når du har valgt filerne, skal du klikke på 'Næste'.

3.

Vælg om du vil kryptere hele siden eller kun et afsnit på siden på fanen 'Generelt'. Hvis du ikke vil have folk til at kunne læse nogen af ​​din HTML-kode, skal du kryptere hele siden. Klik på 'Næste'.

4.

Vælg HTML-filegenskaber Der vil være en liste over egenskaber, og nogle vil allerede blive kontrolleret. Lad de elementer, der automatisk vælges, markeres. Du kan også vælge at vise en advarsel til besøgende på webstedet om, at din side er beskyttet af Kryptér HTML Pro. Du er færdig med at klikke på 'Næste'.

5.

Bestem, hvordan du vil kryptere din kode. Der er mange metoder, som Encrypt HTML Pro kan bruge til at kryptere HTML-koden på din side, herunder deaktivering af værktøjslinjer og indsættelse af tomme linjer over koden. Du kan vælge de enheder, du vil bruge, eller bare bruge standardopsætningen, som skal fungere tilstrækkeligt. Klik på 'Næste'.

6. < / p>

Klik på 'Beskyt'. Den sidste skærm viser de filer, du har valgt, og giver dig mulighed for at starte processen med at kryptere dem. En pop op-meddelelse vises, når dine filer er krypteret. < / P> Når du sætter en hjemmeside ud på internettet, hvis nogen ønsker at tage dit design, er det så enkelt som at se på din kildekode. Hvis du vil beholde din kode skjult, er der mange software tilgængelige online, der giver dig mulighed for at kryptere HTML-koden på din hjemmeside. Generelt er HTML-krypteringssoftware, der arbejder, ikke gratis, så i sidste ende skal du betale for dem, men du kan prøve mange af dem gratis, før du køber. En af de bedst mulige HTML-kryptering Softwares på markedet er Encrypt HTML Pro.