Hvad er en DNS-fejl?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Hvad er DNS for?

DNS bruges til at løse navne til numeriske IP-adresser, som er nødvendige for at lede trafik til internettet. Når en webadresse er indtastet i browseren, er startdelen webstedets domænenavn.

Et websted, der ikke fungerer

Prøv at kontakte andre websteder på internettet for at se, om DNS-fejlen er speciel for en hjemmeside. Hvis kun ét websted ikke virker, hviler problemet på det ene websted.

Computer ikke tilsluttet

En anden ting, der skal kontrolleres, når en DNS-fejl vises, er at se, om computeren er på det lokale netværk. se om hjemme- eller kontorrouteren kan nås fra computeren. Hvis ikke, er DNS-fejlen fra computeren ikke i stand til at oprette forbindelse til det lokale kontor eller hjemmenetværk.

Internetforbindelse ned

Hvis der ikke er websteder kan det skyldes, at internetforbindelsen er nede på grund af et defekt kabel / DNS-modem, eller hvis internetudbyderen er slukket. Sluk for og på modemet. Hvis DNS-fejl stadig vedvarer, skal du kontakte Internetudbyderen.

DNS-fejl < / h2> I de fleste tilfælde har DNS-fejl intet at gøre med DNS. DNS-fejl er normalt et af de første symptomer på internet eller problemer med trådløs forbindelse. Når der opstår en DNS-fejl (Domain Name Service) på computeren, gør det næsten umuligt for computeren at gøre noget på internettet. Efter at have forstået, hvorfor der opstår DNS-fejl, er det ofte muligt at løse fejlen hurtigt og komme tilbage på internettet.