Hvordan ikke være en newbie på eHow

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Det første du kan gøre er at læse andre folks artikler og få en fornemmelse af, hvad du skal skrive om, og hvordan du skal skrive dem. Skriv dine artikler til dine styrker og hvad du allerede ved.

2.

Det næste, du kan gøre, er at bruge fora til at stille spørgsmål, du måtte have, fordi der vil altid være nogen der for at svare på det for dig.

3.

Rediger din profil, fordi jo mere venlige du gør det mere tiltalende, vil du være til andre ehow medlemmer.

4.

Tilføj et billede til din profil, fordi det er godt, et billede er tusind ord værd.

5.

Du kan deltage i grupper det interesserer dig, eller du kan lave en. Du passer perfekt ind, og det vil føle at du har været på eHow for evigt.

6.

Når du begynder at få en fornemmelse for webstedet, og hvordan det virker, går du tilbage og læse andre mennesker artikler og efter at du har læst kommentar og bedøm artiklen om, hvor meget det hjalp dig og hvor godt det blev skrevet og din overordnede følelse på det. Hvis du gjorde den artikel, klik på Jeg gjorde denne knap.

7.

Hvis du har din egen hjemmeside eller blog, facebook, myspace, twitter, ect post din artikel om dem så dine venner kan læse dem, og din artikel begynder at få lidt trafik til dem.

Tips og advarsler

  • Jo mere du ved om, desto mindre en nybegynder du vil være
  • Tag din tid og resten vil komme.
  • Don 't rush
  • Så du har lige tilmeldt dig eHow, og du er helt clueless om hvad du skal gøre og hvordan man gør det? Nå, i denne artikel vil jeg give dig nogle skridt på, hvordan du er klar til ehow og hvad du kan forvente.