Krav til trådløst internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Router

En router skal tilsluttes (typisk via et Ethernet-kabel) til et opkaldsmodem, et DSL-modem, et kabelmodem eller en anden lignende internetenhed for at et trådløst netværk skal kunne få adgang til internettet .

Adapter / Access Point

Hver computer skal have en trådløs adapter eller et trådløst adgangspunkt, der er kompatibelt med routeren. En person kan bestemme kompatibiliteten af ​​en enhed baseret på dens type (802.11a, 802.11b, 802.11g og 802.11n.)

Internetforbindelse

Enheden, som et netværk bruger til at oprette forbindelse til internettet, skal have adgang til internetudbyder (ISP) som AOL, EarthLink, NetZero, Verizon eller Comcast.

Netværksområde

Hver adapter og / eller adgangspunkt skal være placeret inden for routerens område.

Protokoller / software

Hver computer skal have de relevante protokoller (typisk TCP / IP version 4 og TCP / IP version 6). ) og den software, som computeren skal have adgang til internettet (hvis internetudbyderen kræver software.) En person eller en organisation kan opsætte et trådløst netværk for at dele en internetforbindelse. At dele en forbindelse gør det muligt for en enkeltperson eller en organisation at give internetadgang til en stor gruppe individer inden for et bestemt område. Det er dog vigtigt at bemærke, at der er nogle forbindelser, udstyr, protokoller og / eller software, som en person skal have for at kunne oprette forbindelse til et trådløst netværk på internettet.