Sådan får du DSL Internet Service uden telefonlinje

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Få DSL Internet Service uden telefonlinje

1.

Kontakt din lokale DSL-leverandør (r). Tal med salgspersonalet og anmode om oplysninger om DSL-service med tørløsladere. Ikke alle udbydere vil tilbyde denne service, så du kan muligvis ringe til flere virksomheder.

2.

Bestil tjenesten. Prisen for DSL-tørre kredsløb er ofte meget højere end DSL med en telefonlinje, men hvis prisen er rigtig, skal du bestille en bestilling. DSL-service uden telefonlinje kræver mere installation end service med en telefonlinje, så du skal oprette en installationsdato.

3.

Mød med teknikeren til installation Hvis du har bestilt en trådløs router med din installation, skal din teknikeren også installere dette.

4.

Sørg for, at det fungerer. Sørg for at du har verificeret, at din nye Dry loop service virker, før teknikeren forlader.

5.

Beskyt dig selv. Hvis teknikeren ikke er i stand til at fuldføre installationen den dag, må han ikke tillade ham at forlade noget som f.eks. Routere eller modemer i dit hjem. Insistere på at han tager dem med ham, så du vil ikke blive opkrævet for tjeneste, der ikke er funktionel.

6. Brug din dry loop-service som du ville have en anden internet-tjeneste.

Tips og advarsler

  • Du kan bestille tørløbetjeneste, selvom du har telefonlinjebaseret DSL. Lad din DSL-udbyder vide, at du overvejer at skifte til en anden internet-tjeneste, såsom et kabel. Du kan få en midlertidig 'tilbageholdelsesrabat' for at forblive en kunde.
  • Lad ikke sælgerne tale dig om at bestille telefonlinjebaseret DSL-service. Du kan ende med at betale mere, end du ville bruge til tørløbs service.
  • Med flere og flere mennesker, der bruger mobiltelefoner som deres primære telefonlinje, har DSL Internet-udbydere skabt en ny teknologi, der gør det muligt for forbrugerne at bruge DSL Internet service uden telefonlinje. Denne service er kendt som 'tør loop' DSL, og løber gennem eksisterende telefonkabler. Du behøver ikke abonnere på telefonlinjen for at bruge den. Følg disse trin for at finde ud af, hvordan du får DSL uden en telefonlinje.