Sådan oprettes en 4-port trådløs router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Installation af trådløst internet i dit hjem

1.

Installer routeren til internetmodemet. Træk Ethernet-kablet ud af computeren og sæt det i forbindelse med 'Internet' -tilslutningen bag på modemet. Sørg for, at computeren er slukket i løbet af denne proces.

2.

Tilslut routeren til Ethernet-forbindelsen bag på 'vært' -computeren. Slottet angivet på routeren vil blive markeret som '1' på bagsiden af ​​routeren.

3.

Kør dit strømkabel fra bagsiden af ​​routeren til stikkontakten . Din router-software er nu tilgængelig til at blive installeret på din computer.

4.

Tænd din computer. Windows vil automatisk registrere den nye hardware. Lad installationsguiden løbe ved at klikke på 'Næste'.

5.

Placer installationssoftwaren i cd-drevet, når du bliver bedt om det. Dette installerer de nødvendige drivere og oplysninger, som din computer har brug for til at køre routeren. Følg hvert trin som bedt om at installere.

6.

Når softwaren er installeret, kan du få adgang til routerindstillinger for at konfigurere din router for privatlivets fred. Du kan overvåge alle routeraktiviteter via præferenceskærmen.

7.

Kontroller, at dine andre computere har et trådløst kort, der er knyttet til forbindelse til netværket. Den trådløse bil skal automatisk registrere signalet. Du kan også 'hard wire' din computer til routeren også. Der vil være tre åbne åbninger til at gøre dette med.

Tips og advarsler

  • Sørg for at følge alle vejledninger, når du installerer denne router. Routeren har en hjælpelinje, hvis der er forvirring, når du installerer dette system.
  • Sørg for, at dit system er kompatibelt med routeren. Systemet vil ikke fungere korrekt ellers.
  • Med en trådløs router kan du køre op til 30 computere ud fra sine trådløse indstillinger og tre computere, der er tilsluttet routeren. Installation af et trådløst system i dit hus frigør også sidder ved et computer skrivebord i flere timer ad gangen. Du kan nyde at krydse internettet fra luksusen af ​​din egen sofa eller andre steder i dit hjem, du måtte ønske.