Sådan starter du din SEO ved at vælge søgeord

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Identificer de søgeord, du vil målrette mod dit websted. Disse vil være de vilkår, der vil hjælpe med at drive trafik til dit websted. For eksempel, hvis du sælger blå widgets, vil du naturligvis bruge det som et søgeord, så når nogen skriver det pågældende udtryk i søgemaskinerne, vil de kunne finde dit websted.

2. < / p>

Finjuster din liste over søgeord. Det er vigtigt at huske nogle få nøglepunkter ved valg af disse søgeord:

* De skal være sætninger (2 ord eller mere). Årsagen til dette er, at hvis du vælger et enkeltord søgeord som en widget, vil du ikke kun målrette mod nogen, der leder efter widgets (ikke kun de blå du sælger), men du risikerer også at stå over for en hel del af konkurrence i søgemaskinerne.

* De skal være nøgleord, der har relativt lav konkurrence i søgemaskinerne. Når du vælger meget mættede søgeordssætninger, risikerer du ikke at blive set for dine målordsordninger på grund af konkurrencen.

* Endelig og vigtigst, vil du sikre dig, at enhver søgeordssætning du har valgt, føler du dig 100\% komfortabel ved at bruge et sted på din hjemmeside.

3.

Næste vil du adskille din liste over søgeord efter side. Hver side på dit websted, vil du kun have omkring 2-3 søgeordssætninger. Det er lige så vigtigt, at du sørger for, at du enten allerede bruger sidens søgeordssætninger i din tekst eller føler dig velkommen til at opdatere din tekst for at inkludere dem. Årsagen til dette er, at du sikrer, at du er en relevant ressource til enhver sætning skal søgemaskinerne være i stand til at kunne se, at du bruger den søgeordssætning på den pågældende side, helst 2-3 gange. Du vil derefter tilslutte disse søgeord til dit websteds backend (HTML).

Dit websted er nu online, men hvordan får du folk til at besøge? Det gamle ordsprog fra felt af drømme om 'Hvis du bygger det, vil de komme u0026 quot; gælder ikke i verden med søgning. Når du har bygget det, skal du fremme det. Følg disse enkle tips for at komme i gang.