Sådan tilsluttes en arbejdsstation til en hjemmecomputer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Installer XP Professional

Installer Microsoft XP Professional eller Vista på arbejdscomputeren, hvis den ikke allerede er installeret. Handlingen med at forbinde computere udføres ved hjælp af Microsoft-operativsystemet. Derfor kan et værk og en hjemmecomputer ikke tilsluttes ved hjælp af dette system, medmindre Microsoft er installeret.

Vælg en vært

Lav en af ​​arbejdscomputere til værten, hvis der er et netværk af computere på kontoret. Hvis der kun er en computer, der skal tilsluttes, skal du sørge for at den er udpeget som værten. (Se Ressourcer.)

Find IP-adressen

På arbejdscomputeren skal du klikke på 'Start' i nederste venstre hjørne. Klik derefter på 'Kontrolpanel'. Når det næste vindue åbnes, skal du klikke på 'Ydelse og vedligeholdelse.' Klik derefter på 'System' og derefter på fanen 'Fjern'.

Optag oplysningerne

Skriv ned arbejdstagerens IP-adresse.

Kontroller operativsystemet

Sørg for, at hjemmecomputeren kører mindst Windows 95. Windows 98, Windows XP eller Windows Vista vil også fungere. Men intet før Windows 95 vil kunne behandle oplysningerne korrekt.

Installer forbindelsen til eksternt skrivebord

Installer klientsoftwaren til fjernskrivebord på hjemmecomputeren (se Ressourcer). Denne computer bliver nu henvist til som klienten.

Hold computeren på

Lad computeren køre og tilsluttes til internettet.

Start hjemme

Klik på Start, '' Alle programmer 'og' Tilbehør. ' I 'Tilbehør' klikker du på 'Kommunikation' og derefter 'Fjernbordsforbindelse.'

Skriv IP-adressen

I feltet 'Computer' skal du indtaste IP-adressen på den computer, der skal sluttes til. Dette nummer blev skrevet ned i et tidligere trin.

Forbind hjemme>

Klik på 'Connect' og indtast de loginoplysninger, der bruges til at logge på arbejdcomputeren. Forbindelsesprocessen er nu færdig.