Sådan Ping en IP-adresse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn en terminal session på din Linux-pc. Dette kan gøres ved at klikke på terminalikonet i bundlinjen eller klikke på startknappen og kigge efter 'Xterm'.

2.

Når du er i terminalen, skal du skrive u0026 quot; ping u0026 quot ;; tryk ikke på enter.

3.

Tryk på mellemrumstasten og indtast eventuelle valgmuligheder, du vil aktivere; tryk ikke på enter. Disse indstillinger kan præcis angive, hvordan pakken bevæger netværket.

4.

Tryk på mellemrumstasten og indtast destinationens IP-adresse. Dette er IP-adressen til den vært, som du vil bekræfte forbindelsen til

5.

Tryk på Enter. Dette vil starte ping-kommandoen.

6.

Tryk samtidigt på tasterne CTRL og 'C' for at afslutte pingen og se et resumé af resultaterne.

Tips og advarsler

  • En detaljeret forklaring af alle de 'ping' Parametre kan til enhver tid opnås ved at skrive 'ping-help'.
  • For fejlfindingsformål skal du huske at IP-adressen 127.0.0.1 er loopbacken. Ping dette først for at sikre, at den lokale NIC fungerer korrekt.
  • Som standard vil ping-kommandoen i Linux fortsætte med at sende ECHO\_REQUESTS indtil du opsiger den med CTRL + C. For at definere, hvor mange pakker der sendes inden afslutningen, add-c [number]; Antallet er antallet af anmodninger, du vil sende.
  • En færdighed, der er afgørende for netværksfejlfinding, er evnen til at pinge en IP-adresse. Ping bruger ICMP ECHO-protokollen og sender simpelthen en pakke til en bestemt destination. Pakken, der sendes, hedder en ECHO\_REQUEST. Hvis måldestinationen er tilgængelig, vil den generere en ECHO\_REPLY og sende den tilbage. Når ECHO\_REPLY er modtaget, bekræftes forbindelsen mellem to værter på et netværk.