Sådan bestiller du kabel internet til hjemmet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem antallet af computere, der skal tilsluttes. Den internetplan du behøver ville variere afhængigt af antallet af forbindelser.

2.

Kontroller, om du allerede har et kabelmodem. Hvis du ikke har det, kan du lease det til en nominel månedlig afgift. Men hvis du har tænkt dig at have internetforbindelsen i lang tid, kan det være bedre at købe modemet.

3. < / p>

Ring til dit kabel-tv-firma for at kontrollere de internetpakker, de tilbyder. Se efter forbindelser specielt velegnet til privat brug. se dem op i de gule sider. Alternativt kan du få en liste over lokale internetudbydere på websteder som FindAnISP og BroadbandReports (se links nedenfor).

4.

Besøg Websites af populære Cable ISP'er som Comcast, EarthLink og Cablevision for at vurdere deres pakker. Kontroller den nødvendige hardware til internetforbindelsen, og hvis alt nødvendigt udstyr er inkluderet i pakken. Hvis du har brug for at leje noget udstyr, skal du kontrollere den ekstra månedlige charge.

5.

Bestil tjenesten enten ved at ringe til internetudbyderen eller ved at gå til sit websted og tilmelde dig online (hvis tilgængelig) . Hvis du allerede har kabel-tv, skal du sørge for at tage en kombinationspakke, der tilbyder både kabel-tv-adgang og kabel-internet. Sørg for at bestille en plan til hjemmebrugere.

Tips og advarsler

  • Selvom kabel-tv-virksomheder foretrækker deres abonnenter at få en internetforbindelse fra dem, en anden internetudbyder hjælper dig med jævnligt at modtage oplysninger om de seneste tilbud og kampagner. Disse oplysninger kan bruges til at opretholde lave månedlige satser, fordi du altid har mulighed for at skifte til et firma, der tilbyder en bedre aftale. Med to forskellige virksomheder er det lettere at skifte i tilfælde af at enten service er utilfredsstillende.
  • Når du tilmelder dig en aftale, skal du omhyggeligt læse og forstå det fine print. Nogle tilbud tilbyder lave omkostninger, men kræver, at kunderne tilmelder sig på lang sigt. Der kan være skjulte omkostninger.
  • Ring til internetudbyderens kundeservicenummer og se om de er hurtige i at reagere. Dårlig kundeservice kan skabe problemer senere.
  • Se efter tilbud, der tilbyder gratis udstyr. Kabel-internetudbydere tilbyder planer, der omfatter omkostningerne til modem og andet nødvendigt udstyr. Disse er dog normalt langsigtede planer.
  • Kabel tilbyder funktionen 'altid til', så du altid kan holde din pc forbundet med internettet, men det gør computeren et godt mål for virus og hackere. Afbryd forbindelsen, når du er færdig med at surfe på internettet.
  • Mange amerikanere foretrækker en kabelforbindelse via DSL til deres hjem. Flere husstande har allerede kabel-tv, så det er nemmere og billigere at have internetforbindelse via deres kabel-tv-netværk. Derudover er kabel internetforbindelser også tilgængelige i landdistrikterne, hvilket måske ikke er tilfældet for DSL. Her er hvordan du kan tilmelde dig kabel-internet til dit hjem.