Sådan finder du trådløse produkter til at oprette et netværk derhjemme

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vurder dine krav. Lav en liste over alle enheder, der kræves til oprettelse af netværket. Disse omfatter trådløse routere, trådløse adaptere og noder, switches eller hubs, hotspot-enheder, trådløse LAN-kort til stationære og bærbare computere, antenner, forstærkere, firewalls, trådløse broer og kabler. Tre typer trådløse netværksteknologier, der anvendes i vid udstrækning, er 802.11a, 802.11b og 802.11g.

2.

Gennemse blogs og diskussionsfora om trådløs teknologi. Disse er gode muligheder for at få mere information om trådløse netværk og enheder, der bruges til at oprette sådanne netværk. Du kan også få en vis fornemmelse af, hvilke teknologier der er fremherskende, og hvordan man kontrollerer kompatibilitet af trådløse enheder. Kompatibilitet af trådløse produkter med dit netværk og internet service er kritisk.

3.

Lær mere om funktionerne og priserne på forskellige trådløse produkter (og trådløse netværk) ved at henvende dig til online købere 'vejledninger. Disse er gode kilder til at vurdere kompatibiliteten af ​​forskellige trådløse Du kan også gennemse anmeldelser og sammenligne leverandørpriser. Nogle populære køberevejledninger er NexTag, Windows Marketplace, MySimon og Epinions (se links nedenfor).

4.

Kontakt din internetudbyder (ISP) for at se, om de giver dig mulighed for at købe trådløse internetspecifikke enheder som routere og antenner. Dette er en ideel mulighed, da det sparer tid, og internetudbyderen leverer enheder, der er kompatible med din trådløse internet-tjeneste.

5.

Alternativt kan du finde og købe alle trådløse enheder efter sammenligning af priser i forskellige butikker online og offline. Søg efter online-leverandører, der bruger søgemaskiner som Google eller Yahoo. Gennemse populære onlineforretninger som CompUSA, Best Buy og Circuit City (se links nedenfor). Besøg også butiksbutikker for at finde de rigtige produkter.

Tips og advarsler

  • Selvom du ikke har planer om at købe trådløse produkter fra butikker, bør altid besøge dem og tale med deres tekniske repræsentanter om at oprette dit trådløse netværk. De ville være i stand til at anbefale kompatible og pålidelige enheder til dit netværk.
  • Find trådløse enheder, der har sikkerhedsfunktioner som WEP (Wired Equivalent Privacy) og WPA (Wi-Fi Protected Access). Trådløse netværk er udsatte for sikkerhedstrusler. Det er derfor vigtigt at finde produkter, der indeholder yderligere sikkerhedsforanstaltninger.
  • Et trådløst netværk er ideelt til dit hjem, da det giver forbedret fleksibilitet og mobilitet. Desktops, laptops og andre enheder, der er tilsluttet det trådløse netværk, kan få adgang til netværket hvor som helst i dit hjem. Trådløse netværk eliminerer omfattende kabelføring. Men for at oprette et pålideligt trådløst netværk skal du have kompatible trådløse enheder. At finde de rigtige enheder kræver nogle lektier og indsats fra din side. Her er hvordan du kan finde trådløse produkter til at oprette et netværk derhjemme.