Sådan gemmes filer på et hjemmenetværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Windows OS

1.

Konfigurer alle de computere, du har på et netværk. Find mængden af ​​RAM, især da det bestemmer både antallet af filer, du kan gemme og hastigheden. Du kan finde dette ved at højreklikke på ikonet 'Denne computer' og derefter trykke på '' Egenskaber '' knappen. Dette viser mængden af ​​RAM i computeren.

2.

Kontroller om operativsystemerne på alle tilsluttede computere fungerer godt. Der er hovedsagelig to typer hjemmenetværk: trådløs og Ethernet. En router letter trafikken i de netværksmaskiner. Bekræft, at alle enheder fungerer korrekt.

3.

Opret en fil - ord, grafik eller video - som du vil gemme på netværket og gøre det enkelt navn.

4.

Klik på 'Fil' -menuen og vælg 'Gem som.'

5.

Tryk på ' Gem som '-knap. Vælg dit hjemmedrev i XP. Hjemmet drev fremgår af det specifikke navn, du havde givet.

6.

Kortlæg drevet, hvis det ikke er synligt i drop-listen 'Gem som'. Til kortlægning skal du højreklikke på 'Denne computer' og vælge 'Map Network Drive.' Vælg hjemme drev fra rullelisten. Indtast dit brugernavn i mappevalg. Brugernavnet kan være det samme navn, som du logger på på din computer. Klik på 'Afslut', og drevet vil blive synligt i ikonet 'Denne computer'.

7.

Indtast et navn til filen i feltet 'Filnavn' og klik på den tilstødende 'Gem' -knap. Understreger og bindestreger kan bruges i navnet i stedet for mellemrum. Når du opretter en mappe i hjemmedrevet, skal mappenavnet dog være et ord uden mellemrum.

8. Brug Windows Stifinder til at gemme filerne på dit hjemmenetværk, hvis filen allerede er oprettet og skal overføres til hjemmedrevet. Brug navigationspanelet til at vælge hjemmemappen og gem filen i netværksdrevet.

Macintosh OS X

1.

Åbn 'Systemindstillinger' og gå til afkrydsningsfeltet.

2.

To valgmuligheder kan være synlige: OS X Gem vindue sammenbrudt og OS X Gem vindue udvidet. I den første indstilling skal du trykke på tre knapper: 'Gem som', 'Format' og 'Hvor'. Endelig skal du klikke på pil ned på højre side af feltet for at gemme din fil. OS X Window Expanded vil vise 'Save As Field', 'Format Menu', 'Where Menu', 'Split Navigation Window', 'New Folder' knappen, Tilføj til favoritter 'knappen og' Save As 'knappen.

3.

Indtast et filnavn, der er lettere at huske og gem filen.

Tips og advarsler

  • Gem filer under navn (er), der er nemme at huske. Indeksér alle filer og mapper baseret på grupper, kategori og deling.
  • Installer kun licenseret software på alle computere, der er tilsluttet netværket. Pirated software er sårbar til sikkerhedstrusler.
  • Mange boliger har mere end en pc, og husejere forbinder dem ofte for at danne et netværk, som gør det muligt for brugere at gemme og dele filer nemt. Sådan gemmes filer på et hjemmenetværk.