Sådan køber du en netværksklar faxmaskine

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find et mellemrum til din faxmaskine. Hvis du planlægger at have et trådløst netværk, er det ikke en stor bekymring. I modsat fald skal faxmaskinen være tæt på netværksnavet.

2.

Har mindst et Windows 98-operativsystem for at være kompatibelt med faxmaskinen.

3.

Sørg for, at maskinen har netværkskompetencer, der passer til dit system. F.eks. Skal boksen eller beskrivelsen fortælle dig, at netværkets evner omfatter Ethernet.

4.

Find ud af, hvor meget fax du skal gøre for at bestemme, hvor meget papir du har brug for at holde eller foder på en gang, og hvor mange sider maskinen kan holde i sin hukommelse. Hukommelsen kan være opført i megabyte, såsom 32 MB. Det skal være tilstrækkeligt, medmindre du har en usædvanlig mængde store faxjob. Maskinen skal kunne rumme yderligere hukommelse.

5.

Få en maskine, der har laserudskrivning eller inkjetudskrivning i det mindste for en netværksprinter. Det er hurtigere og får job via hurtigere nøgle til at håndtere flere computere på én gang.

6.

Kontroller, at faxmaskinen har automatisk genopkald, hurtigopkald, automatisk telefon / fax omskiftning og multiple placering fax fax evner.

7.

Kontroller online for kunde anmeldelser af produktet. Et godt websted er Amazon (se link nedenfor). Indtast produktets navn og rul ned til anmeldelser.

8.

Læs vejledningen, inden du installerer maskinen. Sørg for, at alle komponenter på systemet kan fungere sammen. Opbevar al emballage, hvis du skal returnere den. Rapportér eventuelle fejl, så hurtigt som muligt.

Tips og advarsler

  • En garanti på dele og arbejde bør være 1 år, mindst. Også spørg om service til maskinen.
  • Hvis du har eller vil have et trådløst netværk, skal du sørge for, at maskinen har en trådløs netværksadapter eller kan tilpasses til trådløst arbejde. At have et trådløst netværk er fantastisk til kontorer eller boliger, hvor køreledning mellem computere ikke er en mulighed.
  • Hvis du ikke er en teknologisk guiden, og forsøger at netværkere din teknologi hjemme hos dig selv, spørg om råd i butikken hvor du vil købe en router, hub eller access point, der forbinder al din elektronik. Uden det rigtige udstyr vil intet fungere korrekt, og frustration vil være overflod!
  • Hvis du vil købe en netværksfaxmaskine, har du sandsynligvis flere computere, du vil faxe fra. En netværksklar faxmaskine har den nødvendige netværksadapter til den brug, der allerede er indbygget.