Sådan opretter du en Skype Klonie

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vælg kropstype. Det første skridt til at skabe din Klonie er at bestemme din Klonies kropstype. Der er tre at vælge imellem. Du kan enten være en mand (Klonie), en kvinde (Klonie) eller et monster (Klonster).

2.

Opret din Klonie. I trin 2 har du fire tabbedier til din rådighed. Du bliver bedt om at bestemme et ansigt for din Klonie, før du vælger farven på din Klonie s hud, øjne og hår. Tøj stilarter, baggrundsscener og ekstra tilbehør giver dig hundreder og hundredvis af mulige tilpassede kombinationer til dit Klonies udseende.

3.

Køb din Klonie og download. Nu hvor du har Opret din Klonie, trin 3 vil kræve, at du downloader og køber din oprettelse. For at gøre det bliver du bedt om at logge ind med dit Skype brugernavn og adgangskode.

Tips og advarsler

  • Nogle af Skype s funktioner er gratis, mens andre ikke er. Sørg for at du er opmærksom på hvilke funktioner du bruger. Hvis du kun vil bruge sine gratis tjenester, skal du holde dig væk fra enhver funktion eller side, der kræver, at du indtaster kreditkort eller bankoplysninger.
  • Skype har også instant messaging, så hvis du bliver medlem, kan du måske Ønsker også at få dine venner til at tilmelde dig.
  • Sørg for, at du downloader de rigtige Skype-programmer til den computer, du har. Mac-brugere vil gerne downloade Skype-programmerne, der er kompatible med Mac-systemer. Skype har også formater, der er egnede til erhvervsmæssig brug.
  • Når du opretter din Skype-konto, bliver du bedt om at oprette et brugernavn og en adgangskode. Når du beslutter dig for et kodeord, skal du komme med et ord, der er nemt for dig at huske, men ikke et ord, der ville være nemt for en ven eller fremmed at gætte. Din Skype-konto vil blive knyttet til mange af dine personlige oplysninger og i nogle tilfælde dine finansielle oplysninger.
  • Skype er en online-kommunikationstjeneste, der benytter netværkstjenesten VOIP (voice over IP), hvilket svarer til netværk, der bruges til fildelingsprogrammer. Skype er vokset i popularitet i de seneste år. Skype tilbyder både gratis og betalt service til sine medlemmer. Disse tjenester omfatter voice messaging, videokonferencer og personlig tilpassede Klonies til sine medlemmer. A Klonie er en brugbar digital karikatur, der repræsenterer Skype-medlemmet. Skype-medlemmer kan tilpasse ringetoner, billeder og downloads til deres medlems profil. Klonies tilbyder Skype-medlemmer muligheden for at oprette en avatar, der repræsenterer deres udseende og personlighed. Skype har en tre-trins proces til at oprette din egen Klonie. Her er hvordan du gør det.