Sådan sender du e-mail ved hjælp af Windows Mobile

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Beslut om, hvorvidt du vil have din Windows Mobile konfigureret til din MS Outlook-konto eller til en anden e-mail-server. Pocket Outlook er allerede installeret på Windows Mobile.

2.

Vælg ikonet Pocket Outlook på skrivebordet. Dette vil trække din indbakke sammen med andre Outlook-funktioner.

3.

Åbn indbakken, og vælg enten 'Komponere u0026 quot; at skrive en ny e-mail, eller vælg en email allerede i din indbakke. Når du åbner denne email, kan du trykke på 'Svar til u0026 quot; i øverste venstre del af skærmen.

4.

Skriv din besked i emailens krop.

5.

Skriv et ord eller en sætning i emnelinjen, så modtageren ved, hvad e-mailen refererer til.

6.

Brug indstillingen for stavekontrol i Outlook placeret i 'Værktøjer u0026 quot; valgmulighed i værktøjslinjen øverst på skærmen.

7.

Tryk på 'Send' knappen i øverste venstre hjørne af meddelelsen.

8.

Bekræft, at din email blev sendt. Du vil bemærke, at skærmen vil skifte tilbage til indbakken, efter at meddelelsen er sendt.

Tips og advarsler

  • Sørg for at du har de rigtige modtagere og deres korrekte email adresser på emailen før afsendelse.
  • Mens e-mailen beder dig om at tilføje et emne og / eller en tekst i e-mailens krop, er det ikke nødvendigt at sende en e-mail.
  • Windows Mobile erstattede PocketPC i 2002, men MS Pocket Outlook fungerer lige så effektivt som det altid gjorde med hensyn til at sende e-mails. Den eneste forskel er at lære, hvor hver funktion er på den håndholdte i forhold til desktop Outlook-versionen. Med sine forbedrede sikkerhedsfunktioner, der gør det til en mere sikker håndholdt til at sende og modtage information, kan brugeren stadig nemt sende e-mail ved hjælp af Windows Mobile. Følg disse trin for at sende e-mail ved hjælp af Windows Mobile.