Sådan sikkerhedskopieres filer på et hjemmenetværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Prioriter de filer, du vil have til at tage backupen. Finansielle dokumenter og digitale billeder kan danne vigtige data til backup. Du kan sikkerhedskopiere så meget som 5 GB af dine data på mindre end ti minutter.

2.

Lav mapper og undermapper, der er nemme at finde. Dette kan udføres i mappen 'dokument og indstillinger', hvis du bruger Windows.

3.

Installer Microsoft Windows backup utility. Hvis du ikke har det, skal du køre Windows-cd'en for at installere den. Hvis installationen allerede er færdig, kan du starte med den egentlige sikkerhedskopiering.

4.

Gå til skrivebordet og klik på startmenuen. Klik på 'Alle programmer' og tryk på 'Tilbehør' knappen.

5.

Tryk på 'systemværktøjer' og klik på 'back up' for at starte backupguiden.

6.

Klik på 'Næste' til højre nederst på skærmen for at springe over den første side.

7.

Vælg 'sikkerhedskopiere filer og indstillinger' fra de tilgængelige muligheder på anden side og klik på 'næste' igen.

8.

Vælg fra de tilgængelige muligheder på den næste side. Hvis du vil tilpasse, hvad du vil have til backup, skal du vælge den sidste mulighed 'Lad mig vælge, hvad der skal sikkerhedskopieres.'

9.

Tag de filer, du vil have til backup fra ' Mine dokumenter 'og fra' Mine netværkssteder '.

10.

Bestem, hvor du vil placere sikkerhedskopieringsdataene. Når du har besluttet, hvor du skal gemme dine filer, skal du klikke på 'Næste' igen.

11.

Klik på 'Afslut' knappen for at afslutte processen.

p>

Tips og advarsler

  • Tag sikkerhedskopieringsdataene hver 15. dag, hvis det er muligt. Det sparer en masse problemer, hvis computeren går i stykker.
  • Opret en automatisk tidsplan i Windows for at minde dig om at tage backup af vigtige filer op regelmæssigt.
  • Sikkerhedskopiering af dine filer på et hjemmenetværk er nødvendigt for at forhindre tab af data. Lagring af dine data på hjemmenetværk til backup betragtes som en simpel proces. Det giver dig mulighed for at hente dine data fra andre computere, hvis en harddisk går i stykker på en af ​​computere på netværket.