Sådan synkroniseres en Dell Axim med en computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut strømadapteren til din Dell Axim til et arbejdsstik, og tilslut derefter strømkablet til holderen.

2.

Indsæt din Dell Axim i holderen. Sørg for, at cradle / sync-kabelstikket på bunden af ​​Axim'en sidder fast i holderen.

3.

Brug USB-synkroniseringskabel til at tilslutte holderen og skrivebordet computer sammen. Overvej at fjerne USB-enheder, som du ikke bruger, mens du synkroniserer, når du har brug for en åben USB-port.

4.

Åbn u0026 quot; ActiveSync u0026 quot; på din stationære computer. Klik på u0026 quot; Sync u0026 quot; knappen for at starte processen. Du kan overvåge udviklingen i synkroniseringen med statusdisplayet.

5.

Opdater oplysningerne på din stationære computer eller Dell Axim for at holde begge dine computere opdaterede. < /p>

6.

Wait for opladningslyset for at angive en fuld opladning. Fjern Dell Axim fra vuggen og brug. Træk lige op på Axim for at fjerne det fra opladeren.

Tips og advarsler

  • Sørg for, at ActiveSync er installeret på din stationære computer, inden du forsøger at forbinde og synkronisere din Axim til din computer for første gang .
  • Mens Dell Axim er i holderen, begynder den en ladningscyklus. Dette påvirker ikke synkroniseringsprocessen på nogen måde.
  • ActiveSync sikkerhedskopierer eller gemmer ikke automatisk alle typer oplysninger. Du skal vælge de mapper, der automatisk kontrolleres, når du docker Dell Axim i holderen. Du kan tilføje filer og mapper til den automatiske synkroniseringsliste i u0026 quot; Indstillinger u0026 quot; menu.
  • Forlad ikke Dell Axim i holderen i lange perioder. Et par timer er fint, og det er, hvad Dell Axim er designet til. Et par dage i holderen er ikke godt på enheden eller det genopladelige batteri.
  • Du synkroniserer en Dell Axim med en computer for at spare dig for arbejdet med at overføre alle filer frem og tilbage mellem din håndholdte pc og din stationære computer. Synkronisering giver dig mulighed for at holde både Axim og din computer aktuelle, mens Axim genoplader batteriet. Følg disse trin for at synkronisere en Dell Axim med en computer.