Sådan synkroniseres en HP iPAQ med en computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download og installer Microsofts ActiveSync-software til din hjemmecomputer. Du kan gøre dette ved at gå til Microsofts websted og følge vejledningen der. Dette program er nødvendigt for at synkronisere computeren.

2.

Tilslut din HP iPAQ til din hjemmecomputer via et USB-kabel, også kaldet et synkroniseringskabel. Dette gøres ved at tilslutte den ene ende af kablet til den valgte slot på din HP iPAQ og den anden ende i din hjemmecomputer.

3.

Tillad, at de to enheder kommunikerer med hinanden. Synkroniseringen sker automatisk. Det er ikke nødvendigt at gøre noget, mens enhederne synkroniseres.

4.

Start synkroniseringsprocessen manuelt, når den ikke starter automatisk. For at gøre dette skal du klikke på Start-menuen, som normalt er nederst til venstre på skærmen. Fra den menu vælges 'Programmer u0026 quot; og derefter 'Microsoft ActiveSync u0026 quot; derfra. Endelig skal du vælge 'Sync u0026 quot; mulighed for at begynde at synkronisere.

5.

Træk USB-kablet ud af din HP iPAQ og din personlige computer. Følg computerens retningslinjer for at frakoble hardware fra USB-porten for at forhindre tab af data.

Tips og advarsler

  • Synkronisering er nyttig til at arbejde på enten enhed og holde oplysningerne i overensstemmelse mellem dem. Det sparer tid og problemer.
  • Med avanceret hardware og software kan du synkronisere din HP iPAQ med din hjemmecomputer eksternt, hvilket betyder, at de to enheder ikke behøver at være i i samme nærhed for at synkronisere dem.
  • Sørg for, at dine USB- eller synkronkabler er tilsluttet korrekt. Ellers vil du få en fejlmeddelelse, når du forsøger at forsøge at synkronisere.
  • Kontrollér, at der er nok hukommelse på begge enheder. Du kan miste data, hvis der ikke er tilstrækkelig hukommelse til rådighed.
  • Pocket PC'er gør det praktisk for den person, der skal tage data overalt med dem. HP iPAQ er et mærke af lomme pc, der gør netop det. En person kan tage deres HP iPAQ med dem hele dagen og derefter komme hjem og overføre al den dato, de er akkumuleret på deres hjemmecomputer. For den mindre teknologisk kloge bruger kan dette lyde svært, men det er ret nemt at synkronisere en HP iPAQ med en computer.