Sådan vælges et internationalt nummer med Skype

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Søg Skype til din ven. For at spare tid og penge, kan du kontrollere Skype for at se, om den person, du ringer, allerede er en Skype-bruger. Hvis de er, er Skype til Skype-opkald gratis.

2.

Aktivér tjenesten 'SkypeOut'. Skypeout skal aktiveres for at ringe til alle internationale numre.

3.

Kend opkaldsoplysninger. Du skal kende telefonnummeret, landet og om hvor længe du planlægger at tale med din internationale ven. Dette hjælper dig senere med indtastningen af ​​oplysninger i SkypeOut-opkaldstjenesten.

4.

Kontrollér computerudstyr. Skype giver dig 'Echo123', en lydtestfunktion, som giver dig mulighed for at teste ethvert lydudstyr på din computer for at sikre kvaliteten af ​​lyden du modtager under opkald.

5.

p> Bestem landekoden. Skype giver et websted til at bestemme landekoder. Dette websted giver dig mulighed for at finde det land eller den region, du ringer til, og søge efter den landekode, der er nødvendig for at ringe til nummeret.

6.

Indtast opkaldsoplysninger i adressefeltet . Webstedet vil gerne indtaste det nummer, du ringer på følgende måde: u0026 quot; + u0026 quot; + 'landekode' + 'nummer'.

7.

Klik på u0026 quot; Enter u0026 quot; eller 'Call me' at ringe op. Når du har indtastet alle nødvendige oplysninger, skal du klikke på en af ​​disse og dit opkald vil blive foretaget.

Tips og advarsler

  • Dobbeltkig din SkypeOut-kredit til sørg for at du har nok til at foretage opkaldet. Du kan altid købe flere, hvis det er nødvendigt.
  • Ekstraudstyr såsom højttalere, mikrofoner eller headsets må muligvis købes afhængigt af, hvad din computer allerede har installeret.
  • Dit opkald vil straks frakoblet, hvis du ikke har tilstrækkelig kredit, eller hvis du ikke kan bruge Skype-kredit under opkaldet.
  • Skype kan forbinde dig til mange lande rundt om i verden. Med SkypeOut, en tjeneste, der tilbydes af Skype, kan du ringe internationale numre og tale med dine venner, der bor i udlandet. Men hvis du er ny til Skype-tjenesten, kan du få brug for hjælp til at ringe til et internationalt nummer. Læs videre for at lære at ringe til et internationalt nummer med Skype.