Sådan Setup Gratis World Dialup VoIP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start med at registrere dit navn. Du kan til enhver tid downloade og installere kommunikator. Men ved at registrere dit navn får du et FWD nummer. Dette er dit telefonnummer, hvorigennem FWD internet community vil identificere dig. Sørg for at du har nummeret praktisk, og at det er gemt korrekt.

2.

Gå til FWDs websted, www.freeworlddialaup.com. Log ind med dit brugernavn og din adgangskode. Klik på min.FWD. Se dine oplysninger. Du kan til enhver tid opdatere dine oplysninger.

3.

Sørg for, at du har et bredbåndsinternet, der kører med en forbindelseshastighed på 90 kbps. Lav hastighed giver dig ikke mulighed for at oprette forbindelse ved hjælp af kommunikationssoftwaren. Opgrader din bredbåndstjeneste i en sådan situation.

4.

Lær hvordan man laver og modtager pc til pc-opkald ved hjælp af FWD. Køb de rigtige tilbehørshøjttalere og en mikrofon. Tilslut dette tilbehør til computeren.

5.

Slut headsettet i begyndelsen. Den har to stik, en hver for mikrofonen og hovedtelefonerne. Nyere versioner kan have et enkelt USB-stik til begge dele. Tilslut mikrofonen og / eller højttalerne, og du er færdig med at oprette for at gøre pc til pc-opkald ved hjælp af FWD.

6.

Kendskab til, hvordan du bruger din almindelige telefon med IP-aktiveret adapter. Du skal muligvis købe en FWD-certificeret IP-telefon. Hvis det er tilfældet, skal du besøge webstedets butik. Hvis du allerede har telefonen, skal du lære at konfigurere, før du kan begynde at bruge den.

7.

Slut alle kabler til at indstille IP-telefonen sammen med adapteren. Konfigurer din telefon ved hjælp af standardindstillingerne. Indtast dit FWD-nummer som brugernavn og FWD-adgangskode som adgangskode. Indtast 'fwd.pulver.com' som domænet. Indtast 'fwd.pulver.com:5060' som SIP-proxy og 'fwdnat.pulver.com:5082' som udgående proxy. Lyt RTP-porten er '8000' og Lytte SIP Port '5060'.

8.

Test din telefon. Gennemfør en ekkotest. Tryk 613 for ekkotesten. Du kan også tage Call Me-testen. Log på min.FWD konto og klik på 'Call Me' funktionen. Hvis din telefon ringer, er din forbindelse og opsætning fuldført og i driftstilstand. Se linket 'Knowledgebase' og 'Forums', hvis du oplever et problem. Din FWD er nu konfigureret til at gøre pc til pc-opkald, samt at bruge en almindelig IP-aktiveret telefon.

Tips og advarsler

  • Sørg for, at du kun bruger en FWD-certificeret telefon til tilslutning og opsætning af almindelig opkaldsindstilling. Hvis ikke, kan du prøve at bruge hovedtelefoner og mikrofoner til at forbinde.
  • Sørg for at alle tilslutninger er sikret. Hvis du har en gammel computer, er der måske ikke en USB-port i den, eller mulighederne for USB-porte ville være begrænsede og allerede i brug. Overvej at købe en separat USB expander jack.
  • Gratis World Dialup VoIP er et internet telefoni system, der fungerer meget godt på din pc samt med en IP-telefon og adapter. Du kan foretage og modtage ubegrænsede opkald fra andre, der har FWD-kommunikationssoftwaren installeret på deres computere. Her er hvordan du kan opsætte Free World Dialup VoIP