Sådan bruger du Skype VoIP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kør og start Skype-softwaren. Log ind på systemet ved at indtaste dit Skype-brugernavn og adgangskode.

2.

Administrer din Skype-kontaktliste. Sørg for, at du har tilføjet og opdateret din kontaktliste, før du begynder. Fanen 'Kontakter' giver dig mulighed for at se de tilføjede numre sammen med navnene. Online-kontakter vises oven på listen med et grønt ikon. For at tilføje en kontakt til enhver tid skal du blot klikke på 'Tilføj kontakt' og indtaste brugernavnet ID for den person, du ønsker at tilføje.

3.

Opdater din status. Nederst på skærmen kan du vælge 'Forstyr ikke', hvis du ikke vil modtage nogen beskeder, mens du er online.

4.

Udforsk fanen 'Historie'. Alle dine tidligere samtaler er optaget her. Dobbeltklik på en begivenhed for at genoptage eller genoptage aktiviteten.

5.

For at ringe op skal du blot klikke på navnet i kontaktlisten og trykke på den grønne telefonikonknap, der findes nederst. Du vil se en 'Ringing' status på skærmen, indtil personen svarer eller vælger opkaldet. Ved modtagelse af svaret etableres forbindelsen; Du vil se 'Opkaldsvarighed' sammen med tiden forløbet på skærmen.

6.

Lær, hvordan du bruger avancerede muligheder, mens du modtager eller modtager opkald. Under et opkald kan du højreklikke på din kontaktens ikon for at gennemse valgmulighederne. Klik på 'Mute' for at stille din side af opkaldet stille, eller klik på 'Hold' for at tage et andet opkald. Klik på 'Send fil' til del et dokument eller et foto For at afslutte opkaldet skal du blot klikke på den store røde knap nederst på skærmen.

7.

Udforsk SkypeOut-brugen. Det gør det muligt at lave kalder på andre telefonnumre. Klik på fanen 'Dial' øverst på skærmen. Indtast nummeret du vil ringe til og sørg for at indtaste den internationale kode, selvom både dig og den person, du ringer, er bosat i det samme land. Tryk på den grønne knap for at foretage opkaldet. For at tilføje dette nummer til din kontaktliste skal du blot højreklikke og vælge 'Tilføj til kontakten'. Tryk på den røde knap, når opkaldet er overstået.

8.

Lær hvordan man laver konferencesamtaler. Klik på knappen 'Konferenceopkald' øverst på skærmen. Det åbner et nyt vindue. Start med at indtaste et emne for opkaldet. Inviter andre i din kontaktliste ved at vælge og klikke på knappen 'Tilføj'. Brug 'Ctrl' tasten til at vælge op til 4 kontakter på samme tid. Klik derefter på 'Start' knappen for at ringe og oprette forbindelse til hver deltager. Dette vil tage et øjeblik, indtil alle tilmelder sig konferencen. For at afslutte konferenceopkaldet skal du klikke på den store røde knap nederst. Ved bekræftelse skal du klikke på 'ja'.

9.

Aktiver din voicemail. For at gøre dette skal du vælge 'Voicemail' fra menuen 'Tools'. I det nye vindue, hvis du vil have dine ubesvarede opkald til at gå igennem til telefonsvarer, skal du vælge 'Send ubesvarede opkald til Skype Voicemail'. For at ændre din besked skal du klikke på optageknappen, der er markeret med en rød cirkel i midten. Vent på bip og optag din besked ved hjælp af mikrofonen. Klik på optageknappen igen for at stoppe optagelsen. Du kan se den nye voicemail besked ved at trykke på den grønne knap.

10.

Udforsk funktionerne 'Beskyttelse af personlige oplysninger og meddelelser'. Du kan vælge at overvåge chats ved hjælp af fanen 'privatliv'. Hvis du vil modtage opkald fra personer, du kender, skal du kontrollere indstillingen 'Kun personer fra mine kontakter' for opkald. Skype giver dig mulighed for at gemme teksten til dine chats. For at rydde chatoversigten skal du klikke på knappen 'Ryd historik'. Hvis du ikke vil have dine chats gemt, skal du vælge alternativet 'ingen historie'.

11.

Udforsk Skype-versionen af ​​videosamtaler. Du har brug for Skype Version 2.0 eller højere for at aktivere videosamtaler. Sørg for at dit webkamera er installeret på computeren. Brug USB-stikkablet til at tilslutte dit webkamera til computerens USB-port.

12.

Forstå gratis og betalte funktioner på din Skype-tjeneste. Gruppeklubber, konferenceopkald, opkald til andre Skype-medlemmer sammen med videochats tilbydes gratis. Du kan ringe til andre numre og mobiltelefonbrugere til nominelle priser. Gennemgå den komplette liste over priser på Skype-webstedet.

13.

For at afslutte Skype skal du klikke på Log ud.

Tips og advarsler < / h4>

  • Brug tilbehør til at forbedre din Skype-oplevelse. Brug høj kvalitet til hovedtelefoner og mikrofoner, der giver mulighed for en håndfri opkaldserfaring.
  • Del ikke følsomme dokumenter og oplysninger over Skype. Kommunikationen og informationen, der sendes via Skype via internettet, er ikke sikret.
  • Med Skype kan du foretage opkald via internettet ved hjælp af den tilpassede software. Til dette skal du først registrere dit navn. Sørg for at downloade og installere softwaren og vælge et skærmnavn, før du bruger Skype.