Sådan køber du gratis World Dialup VoIP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til virksomhedens hjemmeside (se link nedenfor) og få mere at vide om produkter, tjenester og funktioner, der tilbydes af FWD. Hvis du har problemer med at finde oplysninger, skal du bruge sitemap.

2.

Registreret på webstedet. Dette er dit første skridt til at bruge / købe FWD VoIP-tjeneste. Gå til tilmeldingssiden og indtast dine oplysninger efter behov. < /p>

3.

Skriv dit navn, landets placering og e-mail-adresse. Klik på 'Næste'. Indtast demografiske oplysninger. Klik på 'Næste'. Opret et brugernavn og en adgangskode. Klik på 'Næste'. Du vil blive sendt til en bekræftelsesside med dit unikke FWD-nummer. Læs FWD-telefonnummeret og gem det til din fremtidige reference. Du skal modtage en email med flere oplysninger.

4.

p> Opret din profil Udfyld den detaljerede formular med personlige oplysninger og indsend. Du har nu registreret dig for FWD. Næste skal du downloade kommunikatoren og den bløde telefon.

5.

Klik på fanen 'Produkter' i øverste menu s side kan du få flere oplysninger om FWD Communicator og download link. Softwaren er gratis med begrænsede funktioner. Hvis du vil have en forbedret version, kan du købe FWD CommunicatorPro, som følger med indlæste avancerede funktioner. Klik på linket, vælg en betalingsmetode og download softwaren.

6.

Installer softwaren, efter at downloadet er gennemført. Lær mere om funktioner, opsætning og brug af FWD-kommunikator sammen med den bløde telefon. Du kan begynde at bruge FWD VoIP med det samme.

Tips og advarsler

  • Hold din eksisterende telefonlinje, da FWD ikke har nødopkald 911 og derfor ikke bruges som telefonudskiftningstjeneste.
  • Køb ikke FWD Communicator Pro før du bruger og forstår begrænsningerne for den gratis FWD Communicator. Du skal muligvis ikke købe FWD Communicator Pro.
  • Bredbåndsbrugere kan bruge tjenester fra Free World Dialup (FWD), som er en kombination af instant messaging, tale og videokommunikation over internettet. Denne tjeneste er gratis, når du foretager opkald til andre FWD-brugere. Denne VoIP-tjeneste svarer til, hvad Skype tilbyder fra USA. Du kan begynde at downloade nogen af ​​de gratis gratis telefoner, der er tilgængelige online, som f.eks. Pulver Communicator. Du kan også bruge din eksisterende telefon sammen med en IP-adapter eller IP-baseret telefon til at kommunikere. Her kan du købe Free World Dialup VoIP.