Sådan opsættes internetadgang på en ny Windows-computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Hent software fra en internetudbyder (ISP). Din computer kan allerede have et eller flere sådanne programmer inkluderet på harddisken. (Hvis du vil finde din egen internetudbyder, se 'Sådan finder du en god internetudbyder' under relaterede eHows.)

2.

Følg internetudbyderens instruktioner for installation af softwaren.

3.

Installationsprogrammet vil sandsynligvis lede dig gennem processen med at registrere og oprette din online-konto. Du bliver bedt om at give oplysninger som f.eks. Dit navn, adresse og faktureringsoplysninger. Når du har indtastet dine oplysninger, vil mange internetudbydere konfigurere sig automatisk. Hvis ikke, giver internetudbyderen instruktioner til hvad de skal gøre.

4.

Hvis internetudbyderen har givet dig instruktioner til konfiguration af Windows skal du først åbne kontrolpanelet Internet Options. Åbn startmenuen, klik derefter på Indstillinger, og klik derefter på Kontrolpanel. Dobbeltklik på Internetindstillinger og klik på fanen Connections.

5 .

Dit første skridt er at oprette en forbindelsesfil med det adgangstelefonnummer, du har fået af internetudbyderen. I vinduet Opkaldsindstillinger i vinduet skal du klikke på Tilføj og derefter følge instruktionerne.

6.

Når du har tilføjet telefonnummeret, skal du vælge den forbindelse, du lige har foretaget, og klik derefter på knappen Indstillinger.

7.

Enter et navn, adgangskode og andre oplysninger, som din internetudbyder har givet dig.

8.

Klik på Egenskaber nederst i boksen for at angive dine server- og TCP / IP-indstillinger, hvis du nødt til. (Igen skal din internetudbyder give dig de præcise oplysninger.) I boks, der vises, skal du klikke på fanen Servertyper og udfylde de krævede oplysninger. Klik på knappen TCP / IP-indstillinger for at indtaste Domain Name Server-navne og en IP-adresse, hvis det kræves.

9.

Klik på OK for at lukke alle felterne.

Tips og advarsler

  • De fleste internetudbydere bør sætte sig op automatisk.
  • Skift ikke nogen af ​​disse oplysninger, hvis din internetudbyder ikke fortæller dig det - du kan muligvis ikke oprette forbindelse korrekt.
  • Adgang til internettet hjælper dig med at bruge din computer til sin fulde kapacitet og kommunikere med mennesker og virksomheder over hele verden.