hvordan man løser et problem med en printer spooler

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-10-13

Printspooleren spiller en afgørende rolle i din computer og din evne til at udskrive , men du kan ikke engang ved, det er der , indtil den stopper med at fungere . Hvis du forsøger at tilføje en lokal eller netværksprinter og modtager en fejlmeddelelse , chancer er printspooleren ikke kører . Et problem med printspooleren kan også betyde de job , du udskriver ikke kommer ud på printeren , da det er en opgave for printspooleren at holde styr på , og service , hvert job sendes til printeren .

Du skal :
Computer
. Printer.


1 .
Log på din computer og klikke på " Start " knappen . Vælg "Control Panel " valgmulighed .
2 .
Dobbeltklik på " Administrative Tools " valgmulighed . Klik på "Classic View " mulighed, hvis du ikke kan se det " Administrative Tools " ikonet . Dette er somme tider nødvendigt på computere, der kører Windows XP , Windows Vista og Windows 7 .
3 .
Fremhæv " Services " -ikonet og dobbeltklik på den . Rul ned til " Print Spooler " service og højreklik på det. Vælg " Start " for at genstarte tjenesten .
4 .
Dobbeltklik på " Print Spooler " service for at åbne dens egenskaber. Klik på rullepilen ud for " Startup Type " og ændre indstillingen til " Automatisk ". Dette vil sikre, at tjenesten Print Spooler starter hver gang computeren genstarter .


Previous:nothing Next:hvordan man opbygger en gaming computer til under 1000 

Kommentarer

Code:
change