hvordan du fjerner ram fra HK ZV 5410us laptop

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-06-20

Hvis din HP ZV 5410US laptop ikke kan synes at håndtere avanceret software til en anstændig hastighed , en af de enkleste midler til fastsættelse af problemet er at installere en hurtigere RAM -modul . Den ZV 5410US omfatter 512 megabyte RAM , men dette beløb sandsynligvis ikke vil opfylde dine behov , hvis du ønsker at spille nye computerspil eller køre flere programmer på én gang . Den RAM-modul afholdes den nederste ende af HP bærbar og det tager kun et par minutter til korrekt fjerne

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
. Skruetrækker .
Laptop RAM .


1 .
Sluk HP ZV 5410US laptop og fjern alle kabler aktuelt er tilsluttet den bærbare 's havne . Luk HP 's display låg og rotere hele bærbare over, så den nederste ende af sagen er i sigte.
2 .
Skub over hak plastik udløseren for at låse ZV 5410US bærbare 's batteri . Udløseren er beliggende nær den nederste venstre ende af sagen , til højre for den rektangulære batteriet .
3 .
Træk batteriet ud af ZV 5410US og placer det til side. Kort gribe fat metalgenstande rører jorden til at løslade alle statisk elektricitet i kroppen , som vil forhindre utilsigtede skader på den bærbare interne dele .
4 .
Løsn og fjern dæksel til hukommelsesmodul skrue , som er placeret over den tomme batteri havnen . Brug dine negle til at løfte den højre ende af plastik dæksel til hukommelsesmodul , eller brug kanten af en flad skruetrækker .
5 .
Løft dækslet op og til venstre og fjerne det fra ZV 5410US bærbare sag . Den grønne RAM- modul er placeret direkte under betrækket.
6 .
Skub ud af de to plastic låse arme til venstre og højre kanter af RAM , som holder modulet til den bærbare computer bundkort . Hold to modsatte ender af RAM og træk den ud af ZV 5410US på en 45- graders vinkel .
7 .
Sammenlign hak på den nederste kant af udskiftningen RAM -modul med tilpasning slots på den bærbare computer hukommelse port , hvis du udskifter RAM. Skub RAM på plads på en 45- graders vinkel og sæt plastik armene op over kanten af det nye modul .
8 .
Læg plastik dækslet tilbage på toppen af RAM -modul og erstatter Phillips skrue du har fjernet tidligere . Sæt batteriet i løbet af de tomme batteri havnen og skubbe den ned på plads .

gode råd og advarsler


 • HP Pavilion ZV 5410US bærbare bruger DDR 333 PC2700 hukommelsesmoduler .
 • ZV 5410US model, kan kun holde op til 1 gigabyte RAM . Installation af en større hukommelsesmodul er spild , fordi den bærbare computer kun vil anerkende den første gigabyte .


 • Previous:Sådan nulstiller blækniveauet på HP officejet 7110 Next:Hvordan kan jeg opdatere min mus driver ?   

  Kommentarer

  Code:
  change