hvordan du fjerner tastaturet fra gateway nx500x laptop

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-06-14

Gateway NX500X er en 14,1- tommers Pentium M-baserede bærbare computer med Windows XP præinstalleret . Tastaturet for NX500X er sort , som kan tendens til at gøre støv vise op så let. Mens du nemt kan rense støv fra de centrale caps selv , fjerner hver tast hætten til at rengøre undersiden af tastaturet kan være en akkord , at du ikke er villig til at påtage sig. Hvis dette er tilfældet , kan du fjerne tastaturet af Gateway NX500X at gøre plads til en udskiftning

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
Flad skruetrækker .


1 .
Drej Gateway NX500X ud og læg det med forsiden nedad på et bord eller skrivebord . Fjern batteriet .
2 .
Fjern de syv Phillips-skruer fra de store buede plastik dækslet på bunden af NX500X . En af skruerne er et tastatur lås , som er karakteriseret ved " K " ud for det . Fjern buede dækslet og læg det til side . Kig efter eventuelle andre skruer med " K " ikoner og fjerne dem.
3 .
Fjern skruen fra den mindste plast dækslet på bunden af NX500X . Fjern dækslet og sæt det til side .
4 .
Sæt NX500X rigtige side op og placere computeren med den tomme batterirummet vender mod dig selv . Du bør finde en skrue på hver side af skærmen hængsler . Fjern de to skruer og sæt dem til side . Med skærmen stadig lukket , løsne hængseldækslerne med en flad skruetrækker .
5 .
Åbn skærmen på NX500X så vidt som det vil gå.
6 .
Brug flad skruetrækker til at fjerne plasticdæks med hængseldækslerne fra over tastaturet . Arbejde langsomt fra højre til venstre , indtil ringen er helt fjernet . sætter ringen afsat
7
Løft tastaturet op , og træk det væk fra dig for at frigøre sikre faner fra under håndledsstøtten . Stop løft , når du kan se kablet under tastaturet .
8 .
Sæt en fingernegl i rummet mellem den sorte låsetappen og stikket til tastaturet kabel. Træk begge sider af fanen frem for at frigøre tastaturkablet .
9 .
Sæt tastaturet til side , og omvendt trinene for at installere et nyt tastatur .


Previous:hvordan man konfigurerer wifi til en macbook 13 Next:hvordan man åbner den Inspiron 640 laptop 

Kommentarer

Code:
change