hvordan du opretter forbindelse til en anden skærm med Windows XP

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-06-18

Et træk som følger med alle versioner af Microsoft Windows XP er muligheden for at tilknytte en enkelt computer til flere skærme til en udvidet eller suppleant display . Mens de nødvendige kabler for at forbinde stationære eller bærbare PC til en ekstra skærm afhænger af model computeren og skærmen , er processen til at indstille skærmen i Windows XP altid den samme . Før du konfigurerer nogen indstillinger via Windows XP , skal du først tilslutte skærmen til pc'en ved hjælp af et kompatibelt video kabel ( f. eks VGA , DVI eller S-Video ) .

Du skal bruge:
Video kabel ( kompatibel med computer og skærm )


1
Power på Windows XP- computeren , og både computerskærme

2 .
Access "Display Properties " menuen ved at højreklikke på en tom sektion af skrivebordet og vælge " Egenskaber " fra listen over tilgængelige indstillinger .
3 .

Klik på "Indstillinger " fanen Egenskaber for skærm -menuen .
4 .
Klik på " Identificer . " Et stort antal vil blive vist på den primære skærm . Dette nummer svarer til skærmens ikon i menuen Egenskaber for skærm og giver dig mulighed for at identificere, hvilke ikon repræsenterer den sekundære skærm .
5 .
Vælg den sekundære skærm -ikonet på menuen Egenskaber for skærm eller vælg det fra Display drop-down listen .
6 .
Vælg " Udvid Windows- skrivebordet over til denne skærm " til at udvide skrivebordet til den anden skærm , eller vælg " Brug denne enhed som den primære skærm " for at gøre den til din primære skærm .
7 .
Klik og træk skærmen ikonerne for at omarrangere skærme , hvis du har valgt " Udvid Windows- skrivebordet over til denne skærm "valgmulighed .
8 .
Klik på " Anvend " knappen for at bekræfte ændringerne.
9 .
Klik på " OK "for at lukke Egenskaber for skærm -menuen når du er færdig .


Previous:Hvordan kan jeg opdatere min mus driver ? Next:hvordan man registrerer en HP Notebook 

Kommentarer

Code:
change