hvordan man konfigurerer wifi til en macbook 13

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-06-16

Den 13- tommer MacBook er en af flere laptops i Apples MacBook linje af computere . WiFi , eller trådløs, er en funktion , der giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til nærliggende internetforbindelser og netværk uden en kabelforbindelse . Apple henviser til MacBook 's trådløse kort som en " Airport ". Som standard er alle Mac'er sat op til automatisk at registrere nærliggende trådløse netværk og oprette forbindelse til dem
1
<. br > Tænd MacBook og vente på, at computeren er fuldt starte op . Find den WiFi -ikonet i øverste højre del af skærmen . Dette ikon er en serie af små buede linjer nær batteriikonet og tid /dato information .
2 .
Klik én gang på WiFi ikonet og vælg " Slå Airport On " fra listen over muligheder . Vent et par sekunder for den trådløse til at aktivere og scanne for nærliggende trådløse netværk .
3 .
Klik på det trådløse netværk , du vil oprette forbindelse til fra vinduet , der vises . Hvis ingen vinduer vises , skal du klikke på WiFi ikonet igen og vælge netværket fra drop -down menu .
4 .
Indtast adgangskoden til netværket , hvis du bliver bedt om og klik på " Connect ". Afkryds feltet ud for " Husk dette netværk " , hvis det er en trådløs forbindelse , du vil bruge flere gange ( f. eks et hjemmenetværk eller yndlings café ) .

gode råd og advarsler


 • En lille WiFi signal ikon vises ud for hvert netværk . Jo flere små kredsløb, der er formørket , jo stærkere er signalet .
 • Klik på WiFi -ikonet i øverste højre hjørne og vælg " Slå Airport Off " , når trådløse ikke er i brug for at spare på batteriet .
 • Vær på vagt over for tilslutning til netværk , der mangler en hængelås ikon ved siden af dem . Disse netværk er usikrede og kan muligvis give sendte og modtagne data , der skal ses af andre computere .


 • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan du fjerner tastaturet fra gateway nx500x laptop   

  Kommentarer

  Code:
  change