hvordan man kan kontrollere en indgang heltal i javascript

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-08-06

JavaScript er et nyttigt sprog for at tilføje nogen form for interaktive eller dynamiske elementer til HyperText Markup Language ( HTML ) . Mens JavaScript har en anden syntaks end HTML , kan det være let integreres eller refereret til inden for de eksisterende HTML-kode . For at kontrollere brugerinput i en hjemmeside , er JavaScript ofte meget nyttig . Du kan bruge JavaScript til at kontrollere input til enhver tilstand , som du ønsker , og skabe en række processer , der skal udføres afhængig af resultatet

Du skal bruge: .
Tekstbehandling program .


1 .
Åbn din HTML -kode i et tekstbehandlingsprogram .
2 .
Opret en funktion i JavaScript , som du vil sende input. Denne funktion skal gå i enten hovedet eller kroppen af din HTML -kode . Sørg for at mærke den funktion , så det vil være let at huske . For eksempel overveje koden :

Dette skaber en funktion kaldet " test ", som derefter kan kaldes fra din HTML .
3 .
Rediger din HTML-formular tag at kalde JavaScript- funktionen . Dette kan gøres på flere måder . En af de mest enkle metoder er at bruge " onclick " attributten i en input tag:

Antal :

;

i din funktion , link variablen i funktionen med input i form . For eksempel :
funktionstest ( ) {
var input=document. prompt. number. value
Dette kan også gøres ved hjælp af document. prompt. number . værdi , uanset hvor du ønsker at kalde de indsendte data . Sørg altid for , at din navne inden den funktion er nøjagtig de samme som de vises i formularen tags ( og ved hjælp af syntaks document. formname. inputname. value ) . Derudover kan en variabel kaldes i den funktion, ved at tildele de fremlagte indgang et id , og bruge document. getElementById i stedet.
4 .
Opret en " hvis " erklæring i din funktion . Inden for , at "hvis "erklæring , så tjek for den ønskede tilstand . For eksempel, hvis du ønsker at kontrollere , om et input heltal er større end 5 , skriver :
funktionstest ( ) {
if ( input > 5 )
{ . . }
Inden beslagene , som følger " , hvis "-klausul , skal du indtaste de handlinger, du ønsker at få udført , hvis heltal opfylder betingelsen . Opret ekstra " hvis " klausuler i tilfælde af flere forhold . Vær sikker på også at medtage en " ellers "klausul , der beskriver , hvad de skal gøre, hvis input ikke opfylder betingelserne . For eksempel ,
else {
alert ( " Dit input opfylder ikke betingelserne !");
return false ;
}


Previous:hvordan du installerer Java API Next:hvordan man kan ændre stil klassen med javascript 

Kommentarer

Code:
change