hvordan man kan udvikle java applikationer til en blackberry

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-08-19

Blackberry er en mobil enhed , der er udstyret som en trådløs internetadgang platform og en media player . Selvom Java programmering har fået en blandet ry i udformningen verden ( mest for en opfattet datedness ) , er det fortsat den primære måde at designe programmer , eller " apps " til Blackberry . De mest succesfulde Java-programmer ind på de interesser, de fleste BlackBerry-brugere . Husk, at Blackberry ejere er som regel personer, der er business-minded , interesseret i musik og film og godt forbundet til online communities .
1
Tag et kig på Blackberry ansøgninger , programmeret i Java . . Review Java fansider , hvor listerne er anmeldelser og blev drøftet . Du kan også forskning feedback på Java-programmer på Blackberry message boards , diskussion tråde og i App World butikken.
2 .
Design din Java-program . Husk på, at populære apps har en let -til-greb design , der kan forstås næsten intuitivt af nye brugere .
3 .
Skriv koden til Java app . En række af bøger om Java programmering er til rådighed, som er online tutorials og kurser . Skrive kode er en vanskelig opgave , og mange app designere outsource ansvaret for at freelance teknikere .
4 .
Prøvekør Java-programmet på en Blackberry . Også har mindre tech- kyndige venner forsøger ved hjælp af din app . Undertiden quirky designvalg gør app design svært at forstå . Træn eventuelle fejl eller problemer i design eller kode .
5 .
indlevere app til Blackberry 's App World . App World personale vil gennemgå ansøgningen, og godkende alle originale apps til distribution på App World hjemmeside .
6 .
Overvåg dit app 's reception . Du kan følge feedback på app på App World gennemgang sider , tech review sites , message boards , og diskussion tråde . Tilskynde de faglige gennemgang tjenester til at bedømme og offentliggøre dine app .


Previous:hvordan du installerer Java API Next:hvordan man kan konvertere javascript UTC-dato for Eastern Time 

Kommentarer

Code:
change