hvordan man konfigurerer Apache til javascript

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-08-23

JavaScript bruges til at skabe dynamiske web- sider, der indeholder pop up-menuer og animationer på HTML- sider . Hvis websiderne skal køre på en Apache webserver , så Apache -serveren skal konfigureres for Server Side Includes ( SSI ) . Denne funktionalitet kan servlets eller små server side kodestumper til at kommunikere med browseren programmer kaldet applets og kan endda bruges til at generere hele hjemmesider . I Apache denne funktionalitet er aktiveret ved at redigere " httpd. conf " -fil

Konfiguration httpd. conf


1 .
Fire din Apache webserver . Da den Apache webserveren kommer som et bundt af andre tredjeparts server software i de fleste tilfælde vil alt hvad du skal gøre er at fyre op for bundtet ansøgningen for at aktivere Apache-server indefra.
2 .

Find den server ikon på proceslinjen , hvis du bruger en lokal-baseret server . Dette ikon vil vise alle de tjenester, som kører . Klik en gang for at bringe menuen og find Apache mappe .
3 .
Find serverkonfigurationen mappe , hvis du bruger en ekstern server . Find den PHP mappe som vil indeholde de " httpd. conf " -fil
4
Søg efter strengen " AddHandler " og omskrive det til at læse på denne måde : .
.
AddHandler server-parset shtml
5
Oprette en indrejse og aktivere Inkluderer funktionen som følger : .

Valg Indexes Inkluderer followSmyLinks
AllowOverride Alle
Bestil tillade , benægte
Tillad fra alle
<; /Directory >
6 .
Sørg for at alle dine filer , der indeholder nogle JavaScript eller en server-side include har en . shtml forlængelse .
7 .
Brug indgang at give mulighed for alle websider med et JavaScript omfatte at blive henrettet som følger :

ServerAdmin webmaster@eHow. com
DocumentRoot /var /www /eHow
Servernavn www. eHow. com
XBitHack På
errorlog logs /eHow_log
CustomLog logs /eHow_log fælles


8 .
Gem alle de ændringer og opdatere siden for at teste .

gode råd og advarsler


 • Det er god planlægning praksis at kommentere eventuelle ændringer af config filer med personens initialer , data og en kort beskrivelse af ændringerne .
 • Da de fleste konfigurationer giver mulighed for væsentlige , er det tilrådeligt at anvende " Options + Omfatter også " argumenter til en bestemt mappe for at sikre, at det bliver evalueret sidste .
 • anden måde at parsing eller fortæller Apache , hvilke filer der indeholder JavaScript Inkluderer er at gøre det på denne måde :
 • AddType text /html . shtml
 • " XBitHack på " metode fortæller Apache at parse filer, der har fuldbyrde bit sæt og er indledt ved brug af " chmod " kommando som vist nedenfor :
 • chmod + x eHow . html
 • yderligere konfiguration argumenter kan findes inde i " httpd. conf " kommentar -filer, der angiver , hvordan filnavne og tags skal bruges .


 • Previous:hvordan du installerer Java API Next:hvordan man kan diagnosticere problemer med javascript   

  Kommentarer

  Code:
  change