rollover effekter i javascript

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-08-30

JavaScript er et let, programmeringssprog , der fungerer godt sammen med HTML ( HyperText Markup Language ) , der udgør rygraden i de fleste hjemmesider . Mange web- udviklere bruger JavaScript til at øge interaktivitet deres hjemmeside med seerne . Rollover , eller mouseover begivenheder , er en populær måde at interagere med en bruger , når de bevæger deres musen over udpegede områder af hjemmesiden .

Image Effects

JavaScript er ofte brugt til indsættelse og manipulation af billeder af alle størrelser på en webside . Ændrer sig, erstatter , eller helt at fjerne et billede fra en hjemmeside , når en bruger flytter deres markøren over billedet , er en fælles JavaScript rollover-effekt .

Teksteffekter

Et andet fælles JavaScript rollover-effekt er ved at ændre størrelse eller stil tekst . Tekst overgangseffekter bringe mere fokus på tekst, der er anderledes end det omgivende tekst . For eksempel , når du bevæger musen hen over links , eller eksterne web -adresser vil de fleste hjemmesider fremhæve linket eller ændre farven til en anden nuance af blå . Denne tekst rollover-effekt signaler til brugeren om, at hvis de klikkede på det pågældende tidspunkt , vil de gå til det fremhævede link .

Tooltips

Værktøjsvink er en fælles Javascript rollover-effekt , at brugerne ser på daglig basis . Tooltips give flere oplysninger og ofte en mere detaljeret beskrivelse af et billede eller andre medietyper . For eksempel flytter som bruger deres mus hen over et billede , flere oplysninger om billedet vises .


Previous:hvordan du installerer Java API Next:hvordan du installerer Java Virtual Machine 

Kommentarer

Code:
change