Sun Java swing tutorials

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-09-16

Java er et populært software platform udviklet af Sun Microsystems , der er kendt for sine platform-uafhængige , " skriver én gang , køre hvor som helst " kode . Swing er en grafisk brugergrænseflade værktøjskasse for Java , der tilbyder et sammenhængende sæt af GUI elementer kaldet widgets til Java -programmører . Forud for Swing , primært Java bruges Abstract Windows Toolkit , eller AWT , for dens grafiske grænseflader, som viste den GUI baseret på de indfødte stil det underliggende operativsystem . Swing blev udviklet for at sikre, at alle Java- programmer, der ikke bare udført det samme, men så også den samme, uanset hvilken platform , de kørte på .

De officielle Swing Tutorial

Det er en del af det officielle Java Tutorial og hostes på Java hjemmeside , med titlen " Trail : . Oprettelse af en GUI med JFC /Swing " Det er en meget omfattende tutorial lagt ud i en trin -for-trin måde med eksempler . Det er opdelt i 10 kategorier til forskellige niveauer af Swing GUI udvikling fra begynder til avanceret , som dækker områder som at komme i gang med Swing , læring Swing med NetBeans IDE , ved hjælp af Swing komponenter , samtidighed i Swing , ved hjælp af andre Swing funktioner , der udstikker komponenter i en beholder , der ændrer udseendet og fornemmelsen , træk og slip , dataoverførsel , skriver hændelseshandlere og udførelse skik maling af GUI komponenter .

JavaBeginner Java Swing Tutorial

Hosted på JavaBeginner. com , denne tutorial er rettet primært mod dem, der lige er startet at programmere i Java . Det indeholder en grundlæggende overblik over, hvad Swing er, og hvordan det virker i Java og en orientering om sit forhold samt sammenligning med AWT . Hierarkiet af Swing klasser og komponenter er afbildet i et diagram , efterfulgt af links i deres beskrivelser og eksempler på deres anvendelse . Et par grundlæggende komplette projekter er også medtaget som yderligere eksempler .

Java Swing Tutorial på ZetCode

beskrevet på webstedet som en tutorial for begyndere og mellemprodukter udviklere , dette er en guide til udvikling af ikke-trivielle programmer . Det dækker Swing komponenter med omfattende afsnit -by-sektionen eksempler og omfatter den fulde kode i et puslespil og et Tetris spil klon i sidste ende at tjene som fuld -kendetegnet eksempler

Swing . Et hurtigt Tutorial for AWT Programmører

udviklet på Kossiakoff Computer Center facilitet på John Hopkins University , er dette tutorial er primært beregnet for dem med tidligere erfaring med at udvikle GUIs med AWT . Den dækker alle de vigtigste bestanddele af Swing med eksempler og fokus på deres sammenligning med tilsvarende eller tilsvarende AWT komponenter brugere allerede oplevet med .


Previous:hvordan man åbner den Inspiron 640 laptop Next:hvordan man kan læse xls filer i java 

Kommentarer

Code:
change