fordelene ved javascript

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-09-04

JavaScript er et client- side sprog , der kører på en web- browser . Scriptsproget , benyttes sammen med HTML at præsentere dynamiske web- sider til slutbrugerne . JavaScript har flere fordele i forhold til HTML , fordi det kan kodes til at interagere med brugeren , efter at siden allerede har indlæst i browseren .

Dynamisk Programmering

JavaScript arbejder sammen med HTML kan formidle dynamiske konfigurationer og layout til læsere på en hjemmeside . HTML er statisk , og tags vises på skærmen kan ikke redigeres , når koden er lagt i webbrowseren . Men med JavaScript , kan tags ' egenskaber , metoder og medlemmer blive manipuleret . For de fleste websites , er det JavaScript-sproget bruges til at ændre egenskaber afhængig af brugerens input , mens den kører webapplikationen .

Popups

JavaScript er også det sprog, der bruges til at skabe popups for brugerne . Den online annonce industrien bruger JavaScript til at vise nye vinduer eller faneblade i browseren , der indeholder en annonce . Dette giver hjemmeside ejere til at reklamere for deres forretning produkt eller tjeneste på en anden brugers hjemmeside . Popups er blevet en gene på hjemmesider , der har en ublu beløb af nye vinduer ved hjælp af JavaScript . Dog popups er nyttige for folk , der har brug for at få vist en advarsel eller navigere brugeren til en anden hjemmeside uden at afslutte den eksisterende web-applikation .

Ajax

Ajax er en nyere teknologi, der integrerer JavaScript med sikker database record hentning . Ajax er baseret på JavaScript , og det giver programmører at hente registre uden at opdatere siden . Det betyder , at brugere med en langsom forbindelse til internettet ikke behøver at genindlæse siden , hvilket kan tage flere sekunder med en side, der har store mængder af billeder og data til at vise . Ajax henter poster , mens de vigtigste layout på siden forbliver i browseren .


Previous:hvordan man åbner den Inspiron 640 laptop Next:hvordan man kan ændre form action i javascript vælge 

Kommentarer

Code:
change