forskellen mellem en Java-applet & JavaScript

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-09-20

Java er et edb-programmering sprog og er grundlaget for både Java applets og Javascripts . Java er et objekt-orienteret programmeringssprog udviklet og distribueret af Sun Microsystems . Java er designet til at tillade programmører mulighed for at udvikle applikationer uafhængigt af et operativsystem. Java er grundlaget for en række sub-teknologier , hvoraf de to er Java applets og Javascripts

Brief History

Java oprindelige udviklingsteam gav deres projekt kodenavnet " Oak . " Senere , spekulation foreslog at navnet Java er en afledning af grundlæggerne 'første navne , James Gosling , Arthur Van Hoff og Andy Bechtolsheim . Oprindeligt var planen efter en letvægts web browser , HotJava , der blev indført i 1995 , men blev senere en programmeringssprog til flere anvendelser , ifølge den officielle Java hjemmeside og bogen " Beyond the Basics , "udgivet af Virginia Tech Computer Science Labs .

Men kompakthed og lette tværs af forskellige platforme teknologier af Java har udvidet den oprindelige anvendelse og hensigt med Java .

Javascripts

Javascript er en lille , nem at bruge delmængde af de mere komplekse Java- kode miljø . Javascripts er designet til brug inden for web- sider til den grundlæggende forarbejdning og er afhængige af at køre i standard webside kode , HTML . De fleste web-side designere, der ikke er programmører kan drage fordel af Javascript til at forbedre deres design , tilføje database og giver funktionalitet uden at gå gennem trinene i at skabe et fuldgyldigt program .

Java Applets

Programmer er programmer med komplekse brugergrænseflader , databaseforbindelser , netadgang og bestemt platform afhængigheder . Applets , eller mere specifikt , Java-applets er mini applikationer , der er mere forsimplede i brug endnu komplicerede , og ligesom applikationer kræver kode, der skal udarbejdes på en bestemt måde .

Applets kan køre som standalone programmer . Som mini applikationer , køre Java- applets helt uafhængigt af en webside , men er typisk kaldes inde i en webside , om bestemte funktioner .

Programmering

Skrivning Java -applets er mere kompleks , oftest kræver en programmør til at lære en hel sprog for at gøre det mini applikationer fungerer korrekt . Java applets skal prækompileret eller opstilles på flue , afhængig af udviklerens intentioner . Uanset hvad , Java- applets skal udarbejdes eller oversættes fra teksten til noget som brugeren kan anvende og interagere med.

Javascripts er lette tekstbaserede stykker kode, der er placeret i overensstemmelse med standard web side kode, HTML . Javascripts normalt ikke kræves timers programmering eller lære et nyt sprog . Snarere kan den gennemsnitlige web -udvikler og hjemmeside designer samle dem op og bruge dem .

Usage

Afhængig af behov i en given hjemmeside , kan begge teknologier udføre specifikke funktioner.

Javascripts er effektive for sådanne funktioner, som manipulerer grafik , skiftende skrifttype farver eller flipping knapformaterne på en webside . Javascripts arbejde for at manipulere formulardata , bevægelige objekter omkring et web- side og kører vildt kodning , ifølge webudviklere Notes websitet og dets Javascript Tutorials .

Java-applets er mere komplekse , men kraftfulde , stand-alone mini applikationer til at udføre langt mere vidtrækkende behov ud over websteds kode og Javascripts .

Du kan finde frem til bedste , som teknologi til at bruge baseret på et websted samlede behov kravet om at være effektiv .

Konklusion

Javascripts er nemme at manipulere , hurtig til at bruge tekst -baseret kode , der alle der kan manipulere en webside kan drage fordel af . Hverdagens hjemmeside designere og webmastere kan bruge Javascript straks med lidt programmering indsats .

Java -applets tage meget mere programmering dygtighed , tid og design , som regel kræver en mester programmør til at blive inddraget .

Begge teknologier , Javascript og Java -applets er kraftige i deres forskellige anvendelser og kan drage fordel af de mange funktioner til en engagerende , nyttig og kraftfulde hjemmeside .


Previous:hvordan man åbner den Inspiron 640 laptop Next:javascript scrollbar tutorial 

Kommentarer

Code:
change