hvordan du installerer java 7

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-09-14

Java 7 er den næste iteration af den populære Java programmeringssprog. Udviklere, der ønsker at komme foran Java kurven kan begynde at bruge Java 7-software development kit ( SDK ) lige nu fra Sun 's hjemmeside . Dette gør det muligt for udviklere at drage fordel af nogle af de fremskridt i den nye version af Java , og forhåbentlig få deres software klar til Java- 7 Runtime Environment ( JRE ) er frigivet til offentligheden

Du skal bruge: .
PC .
Internetforbindelse .


1 .
Gå til Java 7 SDK download-side og klik på knappen for at hente SDK . Afhængig af din forbindelse hastighed , kunne hente tage flere minutter at gennemføre. Når man præsenteres med flere muligheder ved download , skal du vælge den seneste , da det vil downloade den mest færdige og polerede version af softwaren .
2 .
Kør installationsfilen , når overførslen er færdig . Efterlade alle standardindstillingerne og følg vejledningen på skærmen for at starte installationen .
3 .
Lad installationen færdig uden afbrydelser . Hvis du bruger en langsommere system , er det en god ide at lukke alle andre programmer under installationen . Hvis installationen går ned , skal du muligvis fjerne alle installerede komponenter fuldstændigt og installere igen .
4 .
Omkonfigurer enhver integrerede udviklingsmiljøer ( IDE ), der er konfigureret til at arbejde med alle ældre version af Java for at bruge 7 . Hvordan netop dette gøres vil variere afhængigt af IDE , men de fleste af dem vil have dig navigere til den nye SDK på samme måde , du vil navigere til en fil , så det er vigtigt at bemærke , hvor du har installeret 7 .

5 .
Skriv et simpelt program , som f. eks den berømte " hej verden ", for at teste , at alt er konfigureret korrekt . Hvis programmet indsamler og kører, så du er færdig og er klar til at begynde at arbejde med Java 7 .

gode råd og advarsler


 • En af årsagerne til, at virksomhederne frigivelse beta -software er at bug-teste softwaren . Hvis du har en aktiepost det i hvor godt Java 7runs når det er officielt udgivet , kan du overveje at rapportere eventuelle fejl eller andre uregelmæssigheder De bemærker , mens du bruger softwaren til Sun , som ville hjælpe dem med at forbedre Java og føre til den officielle version er mere poleret .
 • Java 7 er stadig beta-software , hvilket betyder , at det kunne være noget buggy og nogle funktioner kan ikke være der endnu . Generelt er det ikke anbefales, at du installerer beta software på et produktionsmiljø , som beta- software potentielt kunne skade dit system .


 • Previous:hvordan man åbner den Inspiron 640 laptop Next:hvordan man skriver spil i java   

  Kommentarer

  Code:
  change